Kredit: Cindy Ord/Bravo

Shannon Beador tidak terkejut mengetahuinya Hakim Tamra telah mendakwa telah 'menyelamatkan' Suri Rumah Sebenar Orange County oleh menyertai semula siri ini sepanjang musim panas untuk musim 17 .

Semasa menghadiri BravoCon pada hari Sabtu, Shannon bertindak balas terhadap komen bintang bersamanya sambil membincangkan beberapa topik lain, termasuk dia hubungan semasa dengan on-again, off-again bestie Vicki Gunvalson , dia drama yang berterusan dengan Gina Kirschenheiter dan Emily Simpson , dan juga bolak-balik daripada David Beador dan isteri Lesley Beador .

“Maksud saya, itu Tamra. Saya tidak terkejut sama sekali,' kata Shannon mengenai cadangan Tamra bahawa dia 'menyelamatkan' rancangan itu semasa wawancara 15 Oktober dengan Akses Hollywood .

Kemudian, apabila ditanya sama ada Tamra masuk seperti puting beliung, Shannon menjawab, 'Cukup banyak.'

'Saya fikir ia adalah permulaan yang cukup sengit untuk musim ini,' sambungnya. “Kami sedang menjalani penggambaran sekarang. Saya rasa kita mempunyai baki tiga minggu lagi… Ia tiada henti. Terdapat banyak, saya tidak suka menggunakan perkataan drama, tetapi terdapat banyak drama.Shannon juga berkata episod akan datang akan menjadi 'tidak dijangka,' menjelaskan, 'Saya fikir banyak perkara berlaku musim ini yang anda tidak akan anggap akan berlaku. Ia penuh dengan kejutan.”

Mengenai Vicki, yang baru-baru ini ditemui penggambaran dengan dia dan Tamra , Shannon berkata walaupun dia dan Vicki mempunyai 'perbezaan' mereka, dia akan 'sentiasa [mempunyai] titik lembut dalam hati [dia] untuk Vicki.'

“Kami benar-benar belum mempunyai perbualan lagi, tetapi saya bersedia untuk mengabaikannya, dan kami keluar untuk makan malam dua malam yang lalu, dan saya telah meluangkan masa dengannya di sini di New York dan kami berseronok. ,” dia mengesahkan.

Shannon juga terus berseronok dengan teman lelaki John Janssen , WHO dia telah berpacaran sejak Julai 2019.

'Ia bagus,' katanya mengenai percintaan mereka. “Dia sangat menyokong. Dia bersama saya sepanjang hujung minggu.”

Tetapi perkara yang sama tidak boleh dikatakan untuk hubungan Shannon dengan Gina dan Emily.

'Saya fikir setiap tahun ia rumit dengan mereka,' dia mengeluh.

Nasib baik, Shannon sukakan 'rakan' terbarunyaRHOC, bekas Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ahli pelakon Taylor Armstrong , yang merupakan suri rumah pertama menukar rancangan.

'Saya suka dia. Saya sangat sukakan dia,” dia tersembur. 'Saya telah meluangkan sedikit masa bersamanya dan dia sangat seronok dan manis.'

Semasa wawancara lain dengan Hiburan Malam Ini, melalui Instagram , Shannon ditanya sama ada dia ketawa pengumuman yang bercanggah Lesley telah membuat berkenaan dengannya potensi perpecahan daripada Daud.

'Saya tidak akan ketawa kerana ia adalah ayah anak-anak saya tetapi maksud saya, bersama-sama kembali bersama-sama... Saya tidak tahu,' jawabnya. “Saya rasa saya peduli. Dan jika saya akan berada di pihak seseorang, ironisnya, siapa yang akan menyangka saya akan mengatakan ini, tetapi saya akan mengatakan pihak David kerana ia adalah ayah anak-anak saya.

Suri Rumah Sebenar Orange County musim 17 dijangka mula disiarkan di Bravo pada awal 2023.