KEMASKINI – Siggy baru sahaja mengesahkan dia telah berhenti daripada RHONJ.

Dalam satu kenyataan kepada Bravo, dia menyatakan -

“Selepas banyak refleksi dan sokongan Bravo, saya telah memutuskan bahawa ini akan menjadi musim terakhir saya di The Real Housewives of New Jersey. Saya berterima kasih kepada rangkaian kerana membenarkan saya menjadi sebahagian daripada francais yang berjaya ini dan hanya mendoakan yang terbaik untuk Teresa, Melissa, Dolores, Danielle dan Margaret. Pada masa ini, saya mahu memberi tumpuan kepada keluarga cantik saya, perniagaan saya yang semakin berkembang dan beberapa projek baharu yang menarik.”

Kisah asal ada di bawah -

Siggy Flicker telah BERHENTI Suri Rumah Sebenar New Jersey menurut laporan baharu pagi ini.Sebabnya? Semuanya ada kaitan dengan dia perselisihan yang jahat dengan castmate Margaret Josephs .

Bravo dilaporkan telah bersetuju untuk melepaskan Siggy daripada kontraknya lebih awal selepas dia memberitahu mereka dia tidak lagi mahu melakukan RHONJ.

'Siggy sudah cukup,' kata orang dalam untuk rancangan itu Radar Dalam Talian . 'Dia tidak memerlukan wang, jadi dia berhenti. Dia dan Bravo mencapai perjanjian yang membenarkan dia keluar dari kontrak tiga tahun setahun lebih awal.'

Nampaknya Siggy tidak mengambil tanggungjawab semata-mata menyalahkan Bravo atas penampilan negatifnya musim ini kerana dia telah mengadu beberapa kali tentang disunting secara tidak adil.

'Dia tidak akan membiarkan syarikat produksi memusnahkan reputasinya lagi,' tambah sumber itu.

Seperti yang penonton sedia maklum, Siggy dan RHONJ newbie Margaret telah bertelagah sejak hari pertama dan perkara-perkara menjadi kencang apabila Siggy tertuduh Margaret menjadi anti-semitik selepas dia merujuk Hitler dalam komen kepada Siggy.

Di luar rancangan itu, keadaan telah berubah menjadi lebih buruk dengan Siggy baru-baru ini berlaku Kata-kata kasar Twitter 4 hari di mana dia memanggil Margaret 'sakit dan tidak sihat', dan Margaret baru-baru ini berkongsi bahawa dia perlu menghubungi polis selepas itu menerima ancaman bunuh disebabkan oleh tweet yang dibuat oleh Siggy tentangnya.

“Siggy sudah selesai dengan persembahan itu. Dia berasa ngeri dengan komen Hitler Margaret,' kata orang dalam itu. “Tetapi lebih daripada itu, Margaret membesarkan anak perempuan Siggy semasa perjalanan ke Itali. Tiada siapa yang patut menyerang kanak-kanak. Dan Margaret melakukannya. Dan itu telah ditutup juga oleh pengeluar. Siggy tidak mendapat suntingan yang adil sepanjang musim.”

Siggy masih belum mengulas secara terbuka mengenai berhenti daripada rancangan itu, walaupun dia telah membayangkannya dalam a temu bual baru-baru ini apabila dia menyatakan, 'Saya hanya pergi ke rancangan ini untuk membantu menjual buku saya. Saya tidak mendaftar untuk diseksa.'

Kredit Foto: Bravo TV

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA RINDU SIGGY DI RHONJ?