Kredit: Fayes Vision/startraksphoto, Shutterstock/Kathy Hutchins

Menurut sumber, Diana Jenkins telah mendedahkan identiti orang yang dipercayai berada di sebalik beberapa siri komen kebencian yang dihantar kepada Garcelle Beauvais 'Anak lelaki berusia 14 tahun, Jax Nilon , di Instagram di tengah-tengah musim ke-12 daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Beberapa bulan selepas Jax berhadapan dengan bukan sahaja mesej bermakna tentang keluarganya tetapi juga komen perkauman , sumber yang rapat dengan Diana telah mengesahkan bahawa dia dapat mengenal pasti seseorang yang mungkin bertanggungjawab terhadap buli siber itu dengan menyemak data yang diperoleh di bawah sepina daripada Meta.

Pada 1 November, ia telah didedahkan kepada Realiti Blurb bahawa peguam Diana mendekati seorang penduduk California Utara yang alamat IP dan nombor telefonnya terikat pada akaun @QueenoftheTea_ di Instagram, yang menghantar mesej menyinggung perkauman kepada kanak-kanak itu pada bulan Ogos.

'Diana benar-benar teruja dengan berita ini,' kata sumber itu kepada Reality Blurb. “Dia tidak sabar untuk mendapatkan bukti konkrit supaya orang di sebalik serangan itu boleh dikenal pasti secara terbuka dan bertanggungjawab ke atas mereka. kelakuan yang hina .”

Kini identiti orang yang dipercayai berada di sebalik akaun Instagram, yang nampaknya telah dinyahaktifkan, telah didedahkan, peguam Diana merancang untuk mendapatkan lebih banyak sapina dengan harapan untuk mencari lebih banyak bukti terhadap individu itu.SebagaiRHOBApeminat akan ingat, Diana memfailkan saman terhadap orang di sebalik serangan ke atas Jax, menuduh John dan/atau Jane Does menggunakan bot dalam usaha untuk merahsiakan identiti atau identiti mereka. Pada masa itu, dia juga menuduh defendan-defendannya cuba untuk membuat ia kelihatan seolah-olah dia di sebalik buli siber .

Sebagai tambahan kepada maklumat yang dikumpul tentang orang di sebalik akaun @QueenoftheTea_, rekod berkongsi bahawa akaun lain telah dipautkan ke alamat IP luar negara. Walau apa pun, Diana berazam untuk mendedahkan mereka yang bertanggungjawab atas serangan ke atas Jax.

“Diana adalah seorang kemanusiaan yang menentang segala bentuk kebencian, terutamanya perkauman yang ditujukan kepada kanak-kanak,” kata sumber itu. 'Sesiapa yang melakukan ini mesti dan akan menghadapi akibat dari tindakan mereka.'

Di Instagram, selepas berkongsi berita dengan peminat dan pengikutnya, mengatakan bahawa 'keadilan akan datang,' bersama dengan hashtag untuk 'Keadilan untuk Jax,' Diana menerima respons daripadanyaRHOBAbintang bersama, Erika Jayne , yang berkongsi emoji api, dan Tambah Dada , yang sama-sama gembira.

'Akhirnya kita semua akan tahu siapa yang melakukan ini,' tulis Lisa sambil memuji Diana dengan beberapa siri emoji bertepuk tangan.

Pelakon RHOBH Bereaksi terhadap Diana Jenkins Mengenalpasti Troll Anak Garcelle

Tiada kata lagi mengenai tarikh mula untuk pengeluaran padaSuri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 13 .