The Bachelorette pasangan Clare Crawley dan Dale Moss telah memanggilnya berhenti hanya beberapa bulan selepas itu pertunangan mereka .

Sebentar tadi, Dale, 32, membuka laman Instagramnya untuk mengesahkan perpisahannya dengan Clare, 39.

“Saya ingin berkongsi dengan anda semua bahawa saya dan Clare telah memutuskan untuk pergi secara berasingan,” Dale berkongsi dalam satu kenyataan menerusi Instagram pada 19 Januari. “Kami menghargai kasih sayang dan sokongan yang kami terima daripada ramai orang, tetapi ini adalah keputusan yang paling sihat untuk kami berdua pada masa ini.”

Dia menyambung, “Kami sangat percaya dalam memimpin dengan kasih sayang dan sentiasa kekal setia kepada diri sendiri – sesuatu yang telah diajar dan diterapkan oleh keluarga kami sepanjang hidup kami. Kami hanya mengharapkan yang terbaik untuk satu sama lain.”

Dale juga meminta privasi. Mengenai perkara yang membawa kepada perpecahan, beberapa laporan baharu menjelaskan masalah dalam hubungan pasangan itu.https://www.instagram.com/p/CKPlh-RLHsc/

'Terdapat banyak masalah di antara mereka,' kata sumber kepada Muka surat Enam . “Saya tidak tahu apa titik putusnya, tetapi dia mahu dia berpindah ke Sacramento dan dia tidak gila tentang itu. Dia mahukan anak segera, dia tidak mahu.'

Buat masa ini, Clare masih belum mengeluarkan kenyataan tentang perpisahan itu, yang masuk akal TMZ melaporkan bahawa Dale yang memutuskan hubungan pada hujung minggu.

Sementara itu, Kami Mingguan melaporkan awal hari ini bahawa pasangan itu hanya berehat sebentar.

'Dale dan Clare secara teknikalnya masih bersama tetapi ada masalah serius yang sedang mereka selesaikan,' kata sumber kepada outlet itu. 'Mereka sedang berkomunikasi tetapi sedang berehat.'

SPOILERS SARJANA MUDA – PEMENANG MATT JAMES TERBONGKAR!

Seperti kebanyakanSarjana Mudapeminat akan ingat, Clare mengejutkan penonton apabila dia memutuskan untuk menamatkan musimnya lebih awal dengan memilih Dale hanya beberapa minggu dalam penggambaran. Pada masa itu, nampaknya pasangan itu akan mempunyai pengakhiran yang bahagia kerana Dale akhirnya melamar Clare.

Berikutan pemergian awal Clare dari siri ABC, Tayshia Adams akhirnya dilakonkan sebagai baruSarjana Muda kira-kira separuh musim.

Musim semasaSarjana Mudadisiarkan pada malam Isnin pukul 8/7c di ABC.