Bagaimanakah Shep Rose rasa sekarang untuk menelefon Madison LeCroy 'sampah putih' dihidupkan Pesona Selatan ?

Selepas membanting on-lagi, off-again girlfriend daripada Austen Kroll dalam rancangan itu, Shep dan rakan pelakonnya muncul di sebuahSelepas Tayanganuntuk siri ini. Semasa di sana, mereka berkongsi pendapat mereka tentang komen Shep yang menyakitkan hati.

'Saya tidak akan terlibat dengan panggilan nama lagi. Secara jujur, saya mengatasi semua ini. Saya sejujurnya mengatasi semua ini,” Shep berkata apabila ditanya sama ada dia menyokong komennya tentang Madison sebagai 'sampah putih'.

'Dia membencinya kerana, dua perkara... bagaimana dia melayan rakan kami dan kedua, ia mula menjejaskan kehidupan kami,' tambah Craig.

Seperti yang dilihat peminat, Madison dan Austen telah terlibat dalam beberapa skandal penipuan , yang terbaru mencadangkan Madison telah menghubungi Danni Baird 'sekarang bekas teman lelaki melalui seorang kawan dengan harapan dapat mengenali beliau .“Ada dua perkara… ada negara dan ada redneck. Dan sialan, anda tahu apa yang saya maksudkan? Saya suka orang kampung. Sayangi mereka,” jelas Shep.

mengikut Patricia Altschul , melabelkan seseorang 'sampah putih' ialah 'penyebut terendah' dan 'tidak boleh diterima pada setiap peringkat.'

'Ia hanya istilah merendahkan yang tidak boleh digunakan dan [Madison] tidak layak menerimanya,' kata Patricia.

“Itulah kejatuhan terbesar Shep. Dia hanya melepaskan tembakan dari pinggul,” Jurukamera Eubanks tercatat. 'Dia tidak berfikir sebelum bercakap dan dia boleh mengatakan beberapa perkara yang sangat jahat dan menyakitkan.'

“Bagi saya, saya fikir ia seperti, ‘Anda seorang pendandan rambut sampah putih.’ Saya seperti… mudah sekarang!” Chelsea Meissner berkata mengenai reaksinya sendiri terhadap kenyataan Shep.

'Itu jahat,' Cameran bersetuju.

Sebagaimana yangSelepas Tayanganmeneruskan, Patricia dan Cameran mencadangkan agar Shep menguruskan emosinya dengan lebih baik.

'Pada makan malam kanak-kanak perempuan, terdapat tiga atau empat gadis yang mengatakan Shep membuat mereka menangis. Ia tidak boleh diterima, 'kata Patricia.

'Dia membuat saya menangis sebelum ini,' kongsi Cameran. 'Dan beberapa jam kemudian, dia akan menghubungi saya, dan berkata, 'Ya Tuhanku, saya minta maaf. Saya tidak sepatutnya berkata begitu.’ Dia mendapat kemarahan yang mendalam dalam dirinya dan hanya... Dia tidak belajar bagaimana untuk mengawalnya. Dia boleh melakukannya dengan baik dengan pengurusan kemarahan.”

Pesona Selatanmusim enam disiarkan pada hari Rabu pukul 8 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: John Nacion Imaging/startraksphoto, Tommy Garcia/Bravo