Reagan Charleston menangani kontroversi mengenai pertunangannya di Twitter di tengah-tengah episod baharu Ahad Pesona Selatan: New Orleans .

Selepas dia dilihat berkata 'ya' kepada suami yang kini Reece Thomas ' cadangan, Reece kemudiannya dilihat merungut kerana terpaksa mengambil tempat duduk belakang kepada bekas suaminya Jeff Charleston , kerana dia juga mendedahkan mereka telah 'berpacaran selama setahun.'

“Saya telah bersabar dengan semua ini. Saya telah membiarkan perpisahan bermain dengan sendirinya,” kata Reece. 'Saya telah duduk di sekeliling semasa perceraian ini ditangguhkan dan ditangguhkan sementara anda semua memikirkan apa yang anda akan lakukan, dan itu tidak menghalang saya daripada mengejar anda.'

Selepas episod itu, Reagan menjelaskan keputusannya untuk meneruskan dengan begitu cepat selepas perkahwinannya dengan pelakon bersamaJeffberakhir pada tahun 2018.

“Saya menghabiskan (membuang) banyak masa mengulangi kerosakan perkahwinan yang toksik dan emosi yang tidak sihat sepanjang kehamilan awal saya untuk menenangkan orang lain. Saya berada di hospital untuk pulih daripada pra-eklampsia dan ingin mengekalkan tekanan darah saya, jadi saya akan membuat ringkasan ini,' katanya.'Saya membuat perubahan besar dalam hidup dan [Jeff Charleston] tahu dengan tepat mengapa,' jelas Reagan. “Ia telah mengerikan selama bertahun-tahun. Bolehkah saya menjadi isteri yang lebih baik? Sudah tentu! Mungkinkah Jeff menjadi suami yang lebih baik? Sudah tentu! Adakah saya menyimpan sebarang niat jahat? Sama sekali tidak.'

Reagan dan Jeff mengesahkan perpisahan mereka pada Jun lalu selepas hanya di bawah enam tahun berkahwin. Kemudian, beberapa bulan kemudian, disahkan bahawa Reagan bukan sahaja berkahwin dengan Reece, tetapi juga mengandung anak pertama .

“Adakah saya akan dipersalahkan atas kerosakan dan dihukum kerana terus hidup dan berani bergembira? Semestinya!! Adakah saya peduli? Sama sekali tidak!' Reagan menambah keputusannya untuk meneruskan dengan cepat bersama Reece.

Jeff, yang mengaku mengalami kemurungan yang melampau semasa perkahwinannya dengan Reagan, turut mengambil berat tentang lantunan pantasnya. Dia menyiarkan meme yang bertanya, 'Apa yang saya fikirkan ialah... ...mengapa?'

“Satu-satunya jawapan saya apabila anda perlu melihat Bekas anda dilamar di [Pesona Selatan: New Orleans],” dia tweet.

Beberapa hari sebelum episod baharu disiarkan, Reagan melahirkan anak pertamanya , anak perempuan Reece Ellis Thomas . Dan pada 18 Jun, Reagan telah membuka halaman Instagramnya untuk berkongsi foto selepas bersalin di rumah.

“Ini adalah realiti: Saya dipukul, lebam, dan satu kekacauan yang hebat… Saya & anak saya kedua-duanya memakai lampin (petua pendarahan selepas bersalin, saya perlu berterima kasih kepada ibu-ibu Instagram), dan saya adalah anak baru yang berbangga. pemilik pemantau tekanan darah di rumah. Saya telah melaluinya minggu lalu, tetapi saya tidak pernah lebih bahagia, 'tulis Reagan.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Reagan Charleston Thomas, Esq. (@reagancharleston)

Pesona Selatan: New Orleansmusim kedua disiarkan pada hari Ahad jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Gambar: Instagram