Reagan Charleston mengadakan sesi Soal Jawab dadakan untuk peminat dan pengikutnya di Instagram minggu lalu dan semasa sembang, dia menjelaskan mengapa dia mengekalkan bekas suaminya Jeff Charleston 's name, walaupun selepas berkahwin dengan suami baru Reece Thomas .

Selepas menyambut anak pertamanya bersama Reece pada bulan Jun, yang Pesona Selatan: New Orleans ahli pelakon bercakap tentang memulakan keluarga dengan Reece, mendedahkan pemikirannya untuk mempunyai lebih ramai anak, dan berkongsi beberapa berita menarik tentang rangkaian barang kemasnya.

Pertama, Reagan menjawab soalan peminat tentang mengekalkan nama keluarga Jeff selepas bercerai .

“Saya tidak bercadang untuk menukar nama. Saya menghabiskan 7 tahun lalu membina jenama yang berjaya dengan darah, peluh & air mata di bawah nama itu. Dan ia akan seperti memulakan semula, 'jelasnya. “Apatah lagi sukar (laman web, akhbar, media sosial, pembungkusan, pengiktirafan jenama). Ia mengenai ijazah saya & artikel ulasan undang-undang yang diterbitkan. Jeff memberi restunya & Reece merestuinya... Saya telah mengatakannya berkali-kali sebelum ini: Wanita, kekalkan nama [perempuan] anda untuk mengelakkan teka-teki seperti itu [kerana] anda tidak pernah tahu [apa] akan berlaku dan orang suka apa-apa alasan untuk Hakim.'

Reagan Charleston Menjelaskan Mengapa Dia Menyimpan Malam Terakhir JeffWalaupun ada yang merasakan bahawa Reagan terlalu cepat berpindah dari perkahwinannya dengan Jeff dengan Reece , Reagan telah menafikan apa-apa perkara itu dan mengakui bahawa apabila ia datang kepada kehamilannya, dia dan Reece tidak terkejut.

'Adakah anda dan Reece cuba untuk mempunyai bayi?' seseorang bertanya.

“Ya! Kami tahu kami mahu membina keluarga,” jelas Reagan. “Memandangkan kami berdua berusia 30-an & tidak semakin muda, kami memutuskan untuk tidak menunggu. Kami tidak menyedari betapa kekecohan yang kami sediakan!'

Reagan Charleston Bercakap Memulakan Keluarga Dengan Reece Thomas

Selepas kelahiran anak pertama mereka, Reagan berkata dia berharap untuk mempunyai seorang lagi anak dengan Reece, manakala dia lebih suka dua lagi.

Reagan Charleston Berbincang Mempunyai Lebih Banyak Anak

Ia juga muncul sebagai Reagan dan bintang bersama Tamica Lee teruskan ke kekal dalam keadaan baik sebagai anak perempuan Reagan baru-baru ini membuat debut televisyennya di WGNO dengan Tamica, yang Reagan berkongsi foto semasa sembangnya dengan peminat.

Reagan Charleston Baby Membuat Debut TV

Juga semasa sembang, Reagan mengumumkan bahawa dia barisan barang kemas tidak lama lagi akan tersedia di kedai serbaneka.

Pesona Selatan: New Orleansmusim kedua disiarkan pada hari Ahad jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Instagram, Virginia Sherwood/Bravo