Reagan Charleston mahu peminat tahu kebenaran di sebalik penceraiannya daripada bekas suami Jeff Charleston .

Apabila peminat mula mengetahui lebih lanjut tentang perpisahan bekas pasangan itu Pesona Selatan: New Orleans , Reagan menggunakan Twitter untuk melawan khabar angin mengenai perkahwinannya dan menafikan meninggalkan Jeff kerana masalah wang.

“Saya tidak bercakap tentang betapa kucar-kacirnya perkahwinan kami kerana ia memalukan dan saya tidak tahu apa yang perlu dilakukan. Saya tidak gembira. [Jeff] tidak gembira. Ia adalah ketidaktentuan dan pergolakan yang berterusan di rumah,” jelas Reagan dalam tweet pertamanya. “Kami sengsara.”

Seperti kebanyakan peminat sedia maklum, musim lalu, Jeff menuduh keluarganya menggelapkan wang daripadanya, melalui akaun dengan pendapatan NFLnya. Dan atas sebab ini, sesetengah peminat mengesyaki Reagan mahu keluar dari perkahwinannya kerana masalah wang. Reagan bagaimanapun menafikan sekeras-kerasnya dakwaan tersebut.

'Dan kepada orang bodoh yang mengatakan saya meninggalkan bc apa yang berlaku dengan ibu [Jeff] dan mengatakan ia ada kaitan dengan $ - kami tidak pernah mengalami masalah kewangan,' sambungnya. “Rumah kami telah dibayar. Saya mempunyai perniagaan yang berjaya. Saya sedang menamatkan sekolah undang-undang. Saya mempunyai keluarga yang sangat menyokong.”

“Saya sangat gembira melihat @jefecharleston kelihatan & berasa baik. #SouthernCharmNOLA,” tambahnya.

Selepas menghadapi kegawatan semasa musim pertama daripadaPesona Selatan: New Orleans, Reagan dan Jeff memutuskan perkahwinan mereka dan hanya beberapa bulan selepas hubungan mereka berakhir, Reagan mula berkencan suaminya kini , Reece Thomas , dan mengandungkan anak pertamanya.

Mengimbas kembali, Reagan berkata bahawa sebaik sahaja dia menerima bahawa perkahwinannya dengan Jeff telah gagal, dia dapat meneruskan dan menemui kebahagiaan yang dia cari.

“Selama bertahun-tahun, saya menyembunyikan apa yang saya alami di rumah & apa yang saya rasa. Apabila saya berhenti menyembunyikan masalah saya, kebahagiaan menemui saya. Jangan kekal dalam keadaan sedih / buruk bc orang lain tidak faham. Hidup ini terlalu singkat & anda akan terlepas perkara yang hebat!” dia menulis.

Sementara itu, semasa penampilan di Selepas Buzz TV pada hujung bulan lepas, Barry Smith dan Justin Reese menawarkan kemas kini tentang Jeff dan berkata bahawa selepas kembali berkencan, dia mungkin telah menemui seseorang yang istimewa setahun selepas itu perpecahannya .

'Jeff menjalani kehidupan terbaiknya,' kata Barry. “Jeff berbuat baik. Dia bebas Jeff sekarang.'

'Dia keluar untuk beberapa tarikh,' dedah Justin. “Dia memberitahu saya tentang seorang tetapi ia sangat baharu. Kami masih cuba menunggu dan melihat bagaimana ia berkembang untuknya.'

“Jeff sedang lakukan Jeff. Dia akhirnya menyayangi dirinya sendiri dan saya rasa itu satu perkara yang baik,” tambah Barry.

Anda boleh melihat lebih banyak wawancara Justin dan Barry di bawah dengan After Buzz TV di bawah!

Episod baruPesona Selatan NOLAdisiarkan malam ini pada 9/8c.

Kredit Foto: Instagram