Reagan Charleston menghadapi tindak balas dalam talian selepas mengumumkan perpisahan dengan suami Jeff Charleston pada hari Isnin dan pada hari Selasa, yang Pesona Selatan New Orleans bintang melawan balik.

Susulan tuduhan sebagai penggali emas dan meninggalkan perkahwinannya selepas kurang daripada enam tahun , Reagan menggunakan akaun Twitternya di mana dia cuba mempertahankan dirinya, menyatakan bahawa terdapat lebih banyak cerita daripada yang diketahui peminat dan pengikutnya.

Juga di Twitter, selepas seorang peminat menyelar Reagan kerana didakwa meninggalkan suaminya ketika dia sedih dan keluar, Reagan menawarkan kemas kini tentang Jeff, mendakwa bekas bintang NFL itu baik-baik saja.

Walaupun Jeff tidak langsung membalas kiriman Twitter isterinya yang terasing, dia seolah-olah mengesahkan dia berada di halaman yang sama dengan kenyataannya apabila dia mengetweet semula mesej pertamanya tentang perpisahan mereka.

Reagan dan Jeff berkahwin pada Julai 2012 selepas bertemu tiga tahun sebelumnya.

Pada hari Isnin, Reagan dan Jeff mengeluarkan a kenyataan bersama mengenai perpisahan mereka kepada majalah People.

'Jeff dan saya telah memutuskan untuk berpisah dan menumpukan masa untuk mewujudkan semula persahabatan yang hebat sambil memberi tumpuan kepada pertumbuhan peribadi secara berasingan,' jelas Reagan.

'Kami tidak sabar-sabar untuk melihat apa yang akan datang untuk kami,' bintang realiti tambah.

Pesona Selatan New Orleans' musim pertama memulakan kerjaya pada bulan April dan berakhir pada malam Ahad.

Kredit Foto: Facebook

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA RASA REAGAN LAYAK DIPERSALAHKAN ATAS PERKAHWINANNYA GAGAL?