Pesona Selatan New Orleans bintang Reagan Charleston dan Jeff Charleston memutuskan hubungan mereka selepas hanya di bawah enam tahun berkahwin.

Selepas melalui apa yang Jeff labelkan sebagai masa 'sukar' dalam perkahwinan mereka awal tahun ini semasa penggambaran musim pertama siri realiti Bravo , pasangan itu mengesahkan berita perpisahan mereka.

'Jeff dan saya telah memutuskan untuk berpisah dan menumpukan masa untuk menjalin semula persahabatan yang hebat sambil memberi tumpuan kepada pertumbuhan peribadi secara berasingan,' kata Reagan. Orang ramai pada hari Isnin, 4 Jun.

'Kami tidak sabar-sabar untuk melihat masa depan yang ada untuk kami,' sambung bekas pasangan itu.

Walaupun Reagan dan Jeff masih belum bercadang untuk bercerai, mereka terbuka dengan drama hubungan mereka pada minggu-minggu lalu ketika masalah rumah tangga mereka muncul pada musim sulung.Pesona Selatan New Orleans. Seperti yang dijelaskan oleh People, satu episod tertentu rancangan itu memaparkan Reagan dan Jeff terlibat dalam pergaduhan yang didorong oleh alkohol yang berakhir dengan Jeff melompat keluar dari kereta mereka dan berlari ke dalam paya.Di Twitter, Reagan dan Jeff memberi reaksi terhadap drama antara mereka.

Berita ini agak mengejutkan kerana baru bulan lepas, Reagan melakukan temuduga di mana dia mendedahkan perkahwinannya kembali ke landasan dan bahawa dia dan Jeff berada di 'tempat yang indah.'

'Anda perlu mencapai titik penting, terutamanya apabila perkara yang sukar berlaku,' kata Reagan pada awal Mei. “Saya hanya mahu meletakkan diri saya dalam kerja dan bukannya menangani isu yang ada di antara kami. Ia adalah sejenis katartik kepada filem dan terapeutik dalam erti kata bahawa orang mendorong kami untuk membuka diri tentang perkara yang mungkin saya tidak akan pernah buka. Sangat menarik untuk melihat ke belakang dan melihat betapa banyak perkara yang telah berubah.'

Reagan dan Jeff bertemu pada 2009 dan berkahwin pada 2012.

Akhir musim bagiPesona Selatan New Orleansbaru ditayangkan Ahad ini. Bravo masih belum mengumumkan musim kedua, tetapi dengan populariti rancangan itu, musim kedua lebih berkemungkinan.

Kredit Foto: Instagram

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA TERKEJUT DENGAN PERPECAHAN INI?