Reagan Charleston bertindak balas terhadap cara bekas suaminya, Jeff Charleston , belajar dia mengharapkan anak pertamanya dengan suami sekarang Reece Thomas .

Berikutan episod dramatik Pesona Selatan: New Orleans pada hari Ahad, yang menampilkan Jeff dalam saat yang sangat emosional selepas mengetahui kehamilan Reagan semasa makan malam 'Friendsgiving', Reagan dan Jeff membuka halaman Twitter mereka untuk berkongsi pemikiran mereka tentang saat yang tegang itu.

“Perasaan polis di twitter akan berbeza, tetapi saya berpindah pada 2017, berpisah, kemudian memfailkan perceraian. Saya tidak sangka sesiapa akan terkejut apabila saya mula melihat [Reece],” tulis Reagan dalam tweet pertamanya. 'Selain itu, adakah kehamilan yang mengejutkan apabila dua 30 orang hidup [bersama dan] bertunang?'

Reagan terus berkata dia 'terutamanya ngeri' dengan fakta itu berita kehamilannya telah dikongsi semasa pesta Jeff.

'Terlalu ngeri melihat kehamilan saya dikongsi di majlis makan malam bekas suami saya dan kemudian dibincangkan di meja makan,' katanya. “Sepenuhnya mengharapkan galeri kacang untuk menggoyang dan memarahi.”

Selepas seorang peminat tweet semula kepada Reagan, memberitahunya bahawa dia tidak perlu menjelaskan dirinya, Reagan mengakui dia kecewa kerana perlu mempertahankan dirinya daripada pengkritik dalam taliannya.

“Kami selalu berkata di rumah ‘anda tidak boleh main-main dengan gembira,’ tetapi saya harus mengakui, ia mengecewakan mempertahankannya sepanjang masa!! Terima kasih,” tweetnya.

Sebelum pertunjukan malam Ahad, Jeff menjelaskan mengapa dia sangat kecewa dengan berita kehamilan bekas isterinya.

'Sungguh, saya fikir ia hanya saat saya mengetahuinya. Saya tidak nampak itu [datang]. Pada masa itu, saya marah seperti, 'Man, saya hanya cuba untuk menikmati parti saya.' Anda tahu, itu yang terbesar, seperti, 'Kenapa sekarang? Kenapa saya perlu tahu sekarang?'” katanya Hidangan Harian . 'Saya tidak marah pada Reagan, ia seperti, kawan, sekarang bukan masanya.'

Selepas persembahan, dia meminta maaf kerana hilang sabar.

“Ia terlalu banyak…maaf kerana kehilangan #southerncharmnola saya,” tulisnya, bersama klip daripada episod itu.

Pesona Selatan: New Orleansmusim kedua disiarkan pada hari Ahad jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Gambar: Instagram