Apa yang berlaku antara satu masa Pesona Selatan: New Orleans sahabat karib, Tamica Lee dan Reagan Charleston ?

Semasa beberapa temu bual baru-baru ini, Tamica mendedahkan tentang kedudukannya bersama Reagan selepas rakan bintangnya memilih untuk mengekalkannya pertunangan dan kehamilan daripadanya dan menerangkan daging lembunya dengan Justin Reese teman wanita, Kelsey Nichols .

Walaupun Tamica dan Reagan pernah menjadi kawan terbaik, Tamica tidak dapat membantu tetapi mempersoalkan persahabatan mereka selepas mengetahui tentang Berita besar Reagan pada masa yang sama dengan pelakon yang lain.

'Saya mencari tahu dengan orang lain, yang menarik. Saya tidak menyukainya,” akuinya Lembaran Cheat Showbiz .

Walaupun Tamica tidak diberitahu tentang berita bayi Reagan, dia mendedahkan dia telah bertemu dengan bayi perempuannya, Reece, yang dilahirkan pada 12 Jun .Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Reagan Charleston Thomas, Esq. (@reagancharleston)

'Dia sempurna, dia cantik,' kata Tamica. 'Setelah saya melihat Reece kecil, saya jatuh cinta.'

Mengenai persahabatan masa depan mereka, Tamica berkata, 'Kita akan lihat,' dan menambah bahawa dia dan Reagan 'mengusahakan sesuatu.'

Semasa dia dan Reagan cuba memperbaiki persahabatan mereka, keadaan nampaknya semakin tegang antara Tamica dan Kelsey.

Semasa penampilan di TV AfterBuzz , Tamica mengakui kelihatan seperti 'gadis jahat' terhadap Kelsey pada musim Southern Charm NOLA ini. Bagaimanapun, dia juga menegaskan bahawa sebab dia tidak mesra dengan Kelsey adalah kerana dia percaya Kelsey sedang berlakon dan mencipta drama dalam usaha untuk mendapatkan lebih banyak masa kamera.

'Saya fikir apabila kamera dipasang, dia minum banyak dan cuba menyesuaikan diri kerana ia tidak selesa pada tahap tertentu,' jelasnya. “Ia adalah kasar. Ia adalah banyak. Kami tidak pernah melihat ini [kelakuan daripadanya] selama bertahun-tahun.”

'Saya menyokong Kelsey,' Tamica meneruskan. 'Saya perempuan perempuan dan saya sangat mendesak untuk dia. Saya tidak mahu dia berpuas hati. Saya mahu dia memiliki apa yang dia dan apa yang dia mahu, dan saya rasa dia mengatakan satu perkara dan dia melakukan yang lain dan bertindak dengan cara lain. Dan saya tidak tahu bagaimana untuk berurusan dengan orang seperti itu. Dan saya tidak mahu orang di sekeliling saya.'

Walaupun Tamica tidak pernah mengatakan bahawa dia tidak menyukai Kelsey, tetapi dia tidak percaya dia dan Justin akhirnya akan berkahwin.

“Saya sudah kata sejak hari pertama… Mereka tidak akan berkahwin. Jadi, saya akan tetap dengan itu,” katanya mengesahkan. 'Saya suka untuk salah. Saya tidak keberatan untuk salah tetapi saya sentiasa berpegang pada itu.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Tamica Lee (@tamica)

Pesona Selatan: New Orleansmusim kedua disiarkan pada hari Ahad jam 9 malam. di Bravo TV.

Foto Kredit: Bravo TV