Kathryn Dennis tidak mahu Ashley Jacobs di sekeliling dua kanak-kanak yang dia kongsi dengan bekas teman lelaki Thomas Ravenel .

Menurut dokumen mahkamah, pihak Pesona Selatan ahli pelakon baru-baru ini meminta perbicaraan mahkamah dengan harapan menjadi diberi hak penjagaan utama Kensington yang berusia empat tahun dan Saint Julien yang berusia tiga tahun dan menyekat Thomas 'daripada mendedahkan kanak-kanak kecil kepada Ashley Jacobs dalam apa jua cara sekalipun.'

Pada 25 April, Letupan berkongsi butiran mengenai pemfailan Kathryn, mendedahkan bahawa dia mahu Thomas terhad kepada lawatan dan tidak mahu Ashley berkongsi sebarang imej anak-anak mereka dalam talian.

Outlet itu juga berkongsi kenyataan daripada Ashley, yang kelihatan hairan mengapa Kathryn menyebutnya dalam dokumen mahkamah.

'Hakikat nama saya dimasukkan dalam pemfailan Kathryn adalah histeria dan dia hanya cuba membangkitkan keadaan dengan tayangan perdana hanya beberapa minggu lagi ... Kenapa awak mengheret saya ke tengah-tengah ini, Kathryn?' dia bertanya.Menurut Ashley, dia tidak melakukannya berada di South Carolina selama berbulan-bulan dan menurut laporan, dia dan Thomas telah berpisah sejak musim panas lalu.

SebagaiPesona Selatanpeminat pasti pernah mendengar, Kathryn memfailkan hak penjagaan utama dua anaknya pada Oktober selepas Thomas ditangkap atas tuduhan berkaitan dengan serangan seksual . Kemudian, pada bulan berikutnya, Thomas Sued Bravo TV danPesona Selatanpengeluar di tengah-tengah pertempuran hak penjagaan mereka.

Dalam tuntutan mahkamahnya terhadap Bravo TV dan bekas penerbitnya, Thomas meminta hakim menyekat rangkaian daripada menyiarkan rakaman ghaib Kathryn bercakap tentang pertempuran hak penjagaan mereka bersama anak-anaknya pada musim akan datang siri itu dan menuduh penerbit menggalakkan Kathryn membuat pemfailan hak penjagaannya dalam usaha mencipta drama untuk rancangan itu.

Pesona Selatanmusim enam tayangan perdana Rabu, 15 Mei jam 8 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Faye Sadou/MediaPunch/INSTARimages.com, Bravo TV