Austen Kroll sedang bercakap tentang video di mana dia dilihat seolah-olah ditangkap menipu teman wanitanya, Madison LeCroy , dengan dua wanita pada 2018.

Selepas Madison membuat debutnya pada Pesona Selatan 's tayangan perdana musim enam pada hari Rabu, Austen mendakwa bahawa sementara video itu mungkin telah mencadangkan dia tidak setia, itu tidak berlaku sama sekali.

'Saya rasa apa yang boleh saya katakan ialah itu sangat awal [dalam hubungan kami],' kata Austen Hiburan Malam ini pada 15 Mei. “[Itu] Madison dan saya cuba mencari tahu siapa kami. Kami berdua tidak melakukan, anda tahu, 'anda teman wanita saya, dan anda teman lelaki saya', bukan?'

Selain tidak mempunyai hubungan eksklusif dengan Madison pada masa video itu dirakam, Austen menafikan telah meniduri salah seorang daripada wanita dalam klip itu tetapi mengakui bahawa dia tidak 100 peratus pasti tiada apa-apa yang berlaku beberapa bulan kemudian dan berkata dia 'keluar dari fikirannya' pada masa itu.

Dalam video itu, Madison bertanya kepada salah seorang wanita itu sama ada dia 'menjilat [Austen] malam tadi.' Walaupun wanita itu berkata dia tidak melakukan hubungan seks dengannya, Madison tidak yakin dan bertanya, 'Jadi mengapa seluar dalam awak terletak di tepi katil?!''Kerana mereka tidur di bilik tidur raja saya,' sampuk Austen.

'Kami berdua pastinya cuba menolaknya untuk melihat sejauh mana orang lain mengambil berat,' Austen meneruskan kepada ET. “‘Saya akan keluar malam ini dan saya tidak akan bercakap dengannya. Lihat jika itu mengganggunya,’ atau sebaliknya. Dan jadi, kita telah bercakap ini, bukan? Kerana dia bercakap tentang fakta bahawa bekasnya, seperti, tidak akan meninggalkannya sendirian. Anda memberitahu saya untuk meninggalkan anda sendirian dan saya tidak akan pernah - saya pergi. Dan, kami mempunyai salah satu daripada detik itu. Saya seperti, baik, baik.”

'Jadi, saya menyibukkan diri dan ia tidak menjadi begitu baik,' akuinya. 'Kerana dia muncul keesokan harinya dan seperti, 'Tunggu! Saya mahu bincangkan perkara itu.'”

Manakala Austen dan Madison, ibu tunggal, masih bersama pada masa ini , dia mengakui tertanya-tanya adakah hubungan mereka cukup kuat untuk mengharungi cabaran realiti televisyen.

'Saya tahu bahawa memasuki musim ini, ia tidak akan menjadi perjalanan yang mudah,' katanya. “Ia tidak akan menjadi mudah. Jadi, saya hanya menyediakan kami berdua seperti, 'Hei, lihat…' — kerana kami boleh mengawal, saya rasa, apa yang kami bincangkan, tetapi saya tidak dapat mengawal apa yang [bintang-bintang kami] katakan di sebalik kami kembali kepada sesiapa di luar sana.”

Selepas tayangan perdana hari Rabu, Madison membuat penampilan ringkas pada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung , tempat dia mengesahkan Andy Cohen bahawa dia percaya Austen menipunya. Kemudian, semasa episod yang sama, Andy bertanya kepada Madison sama ada dia menipu Austen sebagai membalas dendam atas apa yang dia lakukan, dan dia mengakui perkara itu berlaku dan dia telah memberi amaran kepadanya lebih awal bahawa dia akan membalas dendam.

Bagaimanapun, selepas komen Madison, Austen seolah-olah mencadangkan Madison tidak berniat agar ketidaksetiaannya didedahkan kepada umum, yang akan menjadikan dakwaan balas dendamnya tidak benar.

“Sungguh rekaan mutlak. Madison, berbohong kepada saya dan merayu lelaki itu untuk tidak memberitahu saya tentang ketidakbijaksanaannya,” katanya dalam tweet. “Sukar dipercayai #WWHL.”

Pesona Selatanmusim enam disiarkan pada hari Rabu jam 8 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com, Instagram