Kredit: Monica Schipper/Ralph Bavaro/Bravo

Craig Conover sedang bertepuk tangan pada Cam Bonaparte untuk menuntut dia dah berubah sejak permulaan hubungannya dengan teman wanita Paige DeSorbo .

Selepas Leva menyindir dia akan berubah menjadi lebih teruk di tengah-tengah mereka Pesona Selatan pertelingkahan, Craig mencadangkan Leva adalah pembuli dalam talian ketika dia membuka tentang bagaimana dia dan Paige diuji di tengah-tengah Rumah Musim Sejuk musim kedua, mendedahkan jika dia akan memberi Naomie Olindo a heads up jika dia melamar Paige , dan berkongsi dengan siapa dia mahu berjumpaRumah Musim Sejukmusim ketiga.

'Saya telah banyak berkembang sejak saya mula berkencan dengan Paige, dan saya pasti lebih menyukai diri saya sekarang,' kata Craig semasa wawancara 29 Oktober dengan Kami Mingguan sebagai tindak balas kepada diss Leva. “Saya berubah menjadi lebih baik, dan anda dapat melihat perubahan itu benar-benar bermulaRumah Musim Sejuk.”

'Saya fikir sesiapa yang mengatakan perkara yang tidak baik tentang orang lain di internet adalah pembuli, dan saya fikir ia memalukan, dan saya cuma, saya fikir ia adalah malang,' kata Craig mengenai rakan seperjuangannya dan bekas rakannya. 'Apa yang anda boleh lakukan ialah fokus pada diri sendiri, dan perkara terakhir yang anda akan lihat saya dan Austen lakukan ialah keluar dari batasan pada rancangan kami dan bercakap tentang orang. Saya berharap yang terbaik untuk [semua orang].”

Austen Kroll , yang turut mengambil bahagian dalam temu bual itu, menyokong rakannya, dengan mengatakan dia 'maju' dalam beberapa bulan kebelakangan ini.'Craig telah berubah dalam banyak cara,' dia mengesahkan. “Saya boleh memberitahu bahawa dia mahu menjadi lebih baik untuk [Paige]. Dan ia seperti, [dia] sedang membesar.'

Dia juga terbuka kepada a perdamaian dengan Leva , mengatakan bahawa dia 'masih tidak sedar dan keliru' tentang isunya tetapi 'bersedia untuk memeluknya bila-bila masa sahaja.'

Mengenai hubungannya dengan Paige, Craig mengakui dia tahu masa mereka bersamaRumah Musim Sejukakan menjadi 'memberitahu' untuk masa depan mereka .

'Ini akan memberitahu kita sama ada kita akan mempunyai masa depan atau tidak. Jarak jauh bagi kami adalah easy-peasy. Kami menyukainya. Kami mendapat yang terbaik dari kedua-dua dunia. Tetapi untuk mengambil dua orang yang bertarikh jarak jauh dan pada asasnya tinggal bersama untuk tiga pastinya akan menjadi satu berita,” jelasnya.

Yang berkata, Craig 'dipam' dan 'teruja' untuk ambil langkah itu .

“Saya perlu membuat beberapa keputusan sepanjang persembahan, sepanjang percutian, untuk melihat sama ada saya mahu menjadi lebih daripada sekadar teman lelaki yang menyeronokkan, jika saya mahu dianggap sebagai pasangan seumur hidup. Jadi saya rasa awak akan dapat melihat banyak perkara itu,” usiknya.

Walaupun Craig mengakui banyak minum ketika dia mula-mula tiba di Vermont, menyatakan bahawa dia mengalami tekanan kerana dia baru sahaja selesai penggambaran Pesona SelatandanRumah musim panastelah mula disiarkan, dia membangunkan 'cara yang lebih baik untuk menangani' tekanannya sepanjang lawatannya.

'Nasib baik, saya rasa saya berada di tempat yang lebih baik daripada saya ketika itu,' katanya.

Satu saat yang sangat tegang musim keduaRumah Musim Sejuk melibatkan Craig dan Luke Gulbranson , yang dia rasa telah melintasi batas dengan Paige.

“Ia adalah pergaduhan di bar, dan perkara itu berlaku, hanya kami yang ditangkap pada kamera. Saya mempunyai banyak keyakinan mengenai hubungan perempuan dan lelaki, dan sesuatu berlaku yang saya tidak bersetuju, 'jelas Craig. 'Ia tiada kaitan dengan saya dan Luke mempunyai perasaan peribadi antara satu sama lain.'

Semasa Craig menghadapi masalah jalan raya dengan Luke, dia berasa seronok menjalani penggambaran Peraturan Vanderpump ' Tom Sandoval dan Tom Schwartz , WHO menyertai kumpulan itu untuk beberapa malam sahaja.

“Ia hebat… Saya suka Toms,” Craig mengesahkan. 'Dan kebetulan dalam dunia yang gila ini yang kita jalani bahawa ia adalah masa yang sesuai untuk [Schwartz] melarikan diri.'

Sebelum pergi ke Vermont untuk penggambaran, Schwartz berpecah daripada isterinya, Katie Maloney , selepas 12 tahun.

“Austen tidak boleh berpuas hati dengan personaliti Sandoval dan persona yang lebih besar daripada kehidupan, dan saya dan Schwartz banyak berhubung, jadi saya sebenarnya mahu mereka kekal sepanjang perjalanan, tetapi dia terpaksa kembali, jadi saya fikir ia bagus untuk [Schwartz], dan anda dapat melihat permulaan keadaan malang itu… Ia adalah nafas segar,” dedah Craig.

Apabila Craig ditanya sama ada dia akan memberi notis awal kepada Naomie sebelum pengumuman pertunangan, iaitu a titik perbalahan antara Austen dan Madison LeCroy tahun lepas, Craig berkata dia tidak akan.

'Naomie dan saya menjalani kehidupan yang sangat berasingan sekarang,' jelasnya.

Mengenai siapa dia ingin berjumpaRumah Musim Sejukmusim ketiga, Craig bernama Stassi Schroeder dan Clark yang kacak .

“Saya suka jika Stassi dan Beau datang. Saya fikir jika [ Shep Rose ] dan [ Taylor Ann Green ] masih bersama, itu bagus untuk mereka masuk… dan Toms mungkin berada di sana sepanjang masa,” katanya.

'Saya fikir menambah orang lain dari rancangan kami tahun depan akan menjadi sangat menyeronokkan, ia hanya soal siapa. [Dan] Maksud saya, Toms perlu kembali,” tambah Austen.

Rumah Musim Sejukmusim kedua disiarkan pada hari Khamis pukul 9/8c di Bravo.