Pesona Selatan bintang Craig Conover lebih daripada bekas teman wanita Naomie Olindo .

Dalam temu bual baru, Craig mendedahkan bahawa dia dan Naomie menjalani dua kehidupan yang berbeza selepas Naomie sambungan 'seronok'. dengan Whitney Sudler-Smith yang menyebabkan Craig menjadi pusing.

Bercakap dengan Kami Mingguan , Craig mendakwa bahawa Naomie telah berkencan dengan lelaki misteri baru untuk berbulan-bulan.

'Dia telah berkencan dengan seseorang selama enam bulan,' Craig mendedahkan, tetapi dia menambah itu sahaja yang dia tahu. 'Dia mempunyai kehidupannya sendiri, dan saya mempunyai kehidupan saya.'

Bekas pasangan itu nampaknya sangat terasing sehingga Craig berkata bahawa ia tidak akan 'tepat' jika kamera Bravo merakam mereka bersama lagi.'Sekiranya anda pernah melihat kami membuat filem lagi, ia tidak akan tepat. Anda tahu, kami tidak ada dalam kehidupan masing-masing,” kata usahawan Sewing Down South itu. 'Kami boleh hidup bersama dengan mesra, tetapi tidak, anda tidak akan melihat kami melepak.'

Craig dan Naomie hampir berselisih Pesona Selatan musim kelapan, tetapi satu insiden tertentu benar-benar mengejutkan Craig. Selepas mengetahui bahawa Naomie mempunyai hubungan cinta dengan Whitney, Craig menyelar, tetapi dia meletakkan sebahagian besar kesalahan kepada Whitney.

“Naomie boleh melakukan apa sahaja yang dia mahu. Ia teduh dengan Whitney, 'kata Craig kepada kamera Bravo. 'Peraturan kod bro kadang-kadang rumit, saya faham itu, tetapi masih, anda tahu, bekas teman wanita saya. Seperti, apa yang f**k?”

Kini, Craig hanya bersedia untuk meneruskan, mengatakan bahawa 'tiada apa-apa yang belum diselesaikan' mengenai hubungan masa lalunya dengan Naomie. Tetapi dia mengakui bahawa dia perlu mengusahakan cara dia menangani konflik, dengan menyatakan bahawa dia 'mengusahakan' 'penyampaian'nya, terutamanya selepas meletupkan Naomie beberapa kali.

'Kebanyakan masa mesej saya tidak begitu jauh. Cuma [yang] saya kecewa kadang-kadang penggambaran apabila saya fikir perkara yang tidak sepatutnya berlaku. Dan saya perlu memikirkan bagaimana untuk menanganinya. Itu pada saya,” Craig menyimpulkan.