Kredit: Charles Sykes/Bravo

Craig Conover ditawarkan kemas kini pada tempat dia berdiri dengan Cam Bonaparte dan Madison LeCroy pada malam Khamis Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung .

Selain menangani komen negatifnya tentang Lindsay Hubbard rupa, Austen Kroll telatah dengan Bunga Olivia , dan drama bunga apinya dengan Luke Gulbranson pada Rumah Musim Sejuk , Craig mendedahkan statusnya dengannya Pesona Selatan pasangan pelakon selepas musim kelapan .

'Leva dan saya sedang naik dan naik,' Craig mendedahkan pada episod 17 November WWHL . 'Kami sedang menyembuhkan.'

Beliau kemudian berkata pada WWHL: Selepas Tayangan bahawa dia dan Madison, yang muncul untuk berkahwin Brett Randle awal minggu ini, 'kembali kepada sahabat' sebelum dengan cepat menyatakan bahawa Austen akan 'membenci' dia kerana berkata begitu tentang bekas kekasihnya .

'Saya dan Madison sudah lama berkawan,' sambungnya, sambil menambah jika Madison menjemputnya perkahwinan rasminya pada 19 November, dia akan pergi.Dalam masa yang lain dari siaran langsung, Craig ditanya tentang detik yang dia beritahuRumah Musim Sejukcastmate Jessica Stocker yang kelihatan seperti Lindsay bukanlah pujian.

'Ia berbau busuk kerana saya dan Lindsay akhirnya berada di tempat yang baik sekali lagi, dan saya mempunyai perasaan bahawa sesuatu akan keluar yang dia [akan] suka, 'Ya saya sudah selesai dengan awak,'' akuinya. '[Selain itu], saya rasa saya mempunyai pendapat tentang beberapa drama lain juga. Jadi saya tidak tahu sama ada ia keluar.'

Selepas mengakui bahawa 'sudah pasti' dia yang paling banyak mengadu 'pada awal' musim kedua, Craig berkata bahawa Austen mengundang bekas Olivia kepadaRumah Musim Sejuk, yang menampilkan bekas apinya , Ciara Miller , adalah 'tidak boleh diterima.'

Kemudian, semasa permainan “Will! Craig! Minta maaf!,” Craig mengakui bahawa dia tidak menyesal mengugut untuk melempar Luke keluar dari tingkap.

“Tidak. Saya meminta maaf kerana memanggilnya secara bergantian kerana kawan baik [Kory] sepatutnya datang ke rumah, dan dia diikat jamin lima hari sebelum itu, dan saya seperti, 'Itu tamparan yang rendah, Craig,'' kongsinya.

Dia juga tidak menyesal menyalakan bunga api Luke dan membahayakan botnya kerana, dia mendakwa, 'cerita itu tidak pernah berlaku.'

'Dia memberi kami bunga api,' jelas Craig. “Dia akhirnya menendang kawan baik [Kory] keluar dari rumah. Tiada apa-apa berlaku pada botnya, dan dia meminta maaf kepada Austen dan saya pada keesokan harinya kerana mabuk, jadi saya agak sedih mendengar [cerita itu telah berubah].“

Rumah Musim Sejukmusim kedua disiarkan pada hari Khamis pukul 9/8c di Bravo.