Kathryn Dennis sedang melawan selepas itu sedang dituduh menggunakan dadah dan menjadi ibu bapa yang tidak sihat.

Selepas 'beratus-ratus halaman deposit, afidavit bersumpah, mesej teks, e-mel, penyata bank dan rekod perubatan' difailkan oleh Thomas Ravenel 's peguam, the Pesona Selatan star bertindak balas terhadap dakwaan 'ketagih ubat preskripsi, ganja, alkohol, membeli-belah dan seks.'

“Atas sebab etika, saya cuba mengelak daripada membuat sebarang kenyataan kepada akhbar,” kata peguam Kathryn dalam satu kenyataan kepada ORANG pada hari Selasa. “Bagaimanapun, Kathryn jelas menafikan semua ini dan saya percaya hujahan kepada Mahkamah bahawa kami telah mencemarkan dakwaan sedemikian.”

Menurut dokumen yang diperolehi oleh Surat Harian , ia juga diperhatikan bahawa bekas teman lelakinya, Ashley Pillar , yang dia temui selepas dia menjalani pemulihan, berkata dalam afidavit bahawa Kathryn 'ketagih dengan ubat preskripsi, ganja, alkohol dan seks' ketika mereka bersama.

Dalam mesej teks daripada salah seorang rakan Kathryn, dilaporkan bahawa rakan itu cuba membeli Adderall untuk ibu kepada dua anak itu.Peguam Kathryn juga memberitahu majalah itu bahawa mereka akan membuat penghujahan mereka sendiri kepada mahkamah tidak lama lagi. Penyerahan ini akan 'mencemarkan nama baik' dakwaan Thomas terhadapnya.

'[Thomas] melakukan segala yang dia boleh untuk menyebarkan pembohongan dan menyeret Kathryn melalui lumpur,' jelas sumber yang rapat dengan Kathryn. 'Dia memegangnya bersama-sama dan kekal fokus untuk menjalani harinya di mahkamah. Dia boleh dengan mudah kekal dalam jagaan 50/50 dan menutup mulutnya. Tetapi dia melakukan apa yang betul untuk anak-anak. Dan itulah yang penting.”

Kathryn difailkan untuk jagaan penuh Kensington, lima, dan Saint Julien, tiga, musim gugur lalu selepas Thomas ditangkap atas tuduhan berkaitan serangan seksual. Kemudian, awal bulan ini, selepas menuduh Kathryn gagal ujian dadah Jun, Thomas meminta dia diberikan hak penjagaan tunggal .

Kathryn mempertikaikan ujian dadah yang dikatakan gagal dan sejak itu telah menghasilkan ujian dengan keputusan negatif.

Pesona Selatanmusim enam disiarkan pada hari Rabu pukul 8 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Tommy Garcia/Bravo, Paul Cheney/Bravo