Kredit: Bravo

Pesona Selatan 's Kathryn Dennis sedang memberitahu Vanderpump peraturan James Kennedy untuk meletakkan wangnya di mana mulutnya.

Dalam gambar Halloween baru yang menyeramkan yang disiarkan ke Instagramnya, Kathryn bergambar bersama Selatan Pesona bintang bersama Zaitun bunga dan Taylor Ann hijau , dan mereka berpakaian seperti sembilan-sembilan sebagai pin-up 'goth'.

Kathryn sengaja mengheret James dalam jawatan itu, dengan kapsyen nakal, 'Goth buat kali pertama sejak darjah 7. Lebih penting lagi kami bertiga bujang pada masa yang sama, buat pertama kali makan hati @itsjameskennedy.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Kathryn Dennis (@kathryndennis)

Siaran jelek Kathryn datang berikutan kenyataan kilas James yang dibuat di BravoCon di mana dia mendakwa tidak ada 'gadis cantik' pada Selatan Pesona pelakon.

James cepat-cepat cuba untuk menyokong kenyataannya apabila Vanderpump Peraturan dan Selatan Pesona lakonan digabungkan untuk panel BravoCon bersama.

'Pertama sekali, saya tersilap rancangan kerana jelas terdapat ramai gadis cantik dalam rancangan itu,' DJ cuba menjelaskan. Setelah disoal lanjut oleh Andy Cohen mengenai rancangan yang dia maksudkan, James enggan mengulas lebih lanjut, hanya menambah, 'Saya tidak melakukan itu...'

Keberanian berada di sini untuk trolling Kathryn.

Bekas James dan Vanderpump peraturan bintang bersama, Lala Kent , mengulas dengan dua emoji, ',' jelas menyukainya.

Rumah musim panas' s Paige DeSorbo menambah, 'Makan ini Kath.'

Taylor Ann juga telah menerima pukulan terhadap James. Selepas rakaman BravoCon mereka, dan semasa James membuat persembahan di pesta AfterDark, Taylor melayari Instagram dan mengulas, “@ItsJamesKennedy ‘Hey Alexa … seterusnya.’ Love, gadis hodoh dari Southern Charm.”

James mungkin tidak sepatutnya mengharapkan cinta dari Charleston dalam masa terdekat.