Pesona Selatan bintang Naomie Olindo sedang menceritakan perkara yang sebenarnya berlaku di sebuah restoran semasa pertemuan letupan dengan Ashley Jacobs .

Dalam episod baru-baru iniPesona Selatanyang disiarkan pada 10 Julai, kami menyaksikan Ashley dalam bentuk prima ketika dia cuba mempertahankan dirinya selepas memanggil Naomie 'seorang b***h' pada majlis makan malam yang kini terkenal itu. Tetapi menurut Naomie, kami hanya melihat separuh daripadanya.

Menurut Naomie, pertemuan itu berlaku pada musim panas lalu semasa dia keluar dengan teman lelakinya, Metul Shah , dan beberapa kawan. Bintang Bravo itu menjelaskan bahawa Ashley mengisi minuman di restoran yang sama tempat mereka makan.

'Dia minum di bar, minum di bar, minum di bar, dan kemudian Metul bangun dan pergi ke bilik mandi,'Pesona Selatanbintang berkata dengan senyuman. 'Ketika itulah Ashley bosan dan memutuskan untuk datang ke meja kami.'

Menurut Naomie, Ashley tersandung ke meja mereka dan mula bercakap kasar dengan mereka. 'Oh, dia mempunyai bola yang paling besar,' kata Naomie sambil bercerita. Ashley kemudian bertanya mengapa tiada siapa yang menyapanya, dan dia menyindir bahawa Naomie tidak akan berbuat demikian kerana dia tidak menyukainya. Pada masa itu, bintang realiti yang mabuk itu berkata, ''Sebab anda seorang b***h!''Naomie terus menerangkan bagaimana Ashley kemudiannya mengambil tempat di meja mereka dan meminta pelukan daripada Naomie sebaik sahaja Metul pulang dari bilik air.

'Dan pada ketika itu, saya akan melakukan APA-APA untuk membuat dia pergi,' akui Naomie. 'Dan saya duduk di sini, seperti orang bodoh, dengan tangan terbuka, cuba memeluk psikopat ini,' dia menyambung.

'Ya, akhirnya kami terpaksa meninggalkan restoran lebih awal kerana dia tidak akan meninggalkan kami sendirian,' Naomie menyimpulkan.

Kami mempunyai perasaan yang tidak akan menjadi makan malam, makan tengah hari atau makan tengah hari yang janggal yang terakhir makan tengah hari kita lihat padaPesona Selatandalam musim 6! Rancangan ini disiarkan pada malam Rabu di Bravo pada 8/7c.

Kredit Foto: The Photo Access/Foto Saham Alamy, Faye Sadou/MediaPunch/INSTARimages.com