Apakah Naomie Olindo fikirkan tentang komen Craig Conover dibuat tentang hubungan barunya pada episod perdana Pesona Selatan ?

Semasa temu bual baharu, Naomie membincangkan kebimbangan Craig tentang motifnya Metul Shah , siapa dia mula berkencan pada awal 2018 , dan mendedahkan dia yakin Metul adalah 'The One.'

'Saya hanya berharap dia tidak sanggup mengorbankan kebahagiaannya sendiri untuk membuktikan kebenaran tentang kami,' kata Craig semasa episod sulung musim enam.

'Itu perkara lama yang sama... Anda tidak boleh meyakinkan [Craig] tentang apa-apa sahaja,' jelas Naomie kepada Hiburan Malam ini . 'Saya berada di tempat sekarang di mana ia tidak penting. Apa yang saya akan lakukan? Jadilah seperti, ‘Saya gembira!’ Tidak, saya hanya akan meneruskan hidup saya.”

“Saya tidak memburukkan [hubungan]… Ada masanya saya gembira [dengan Craig], tetapi masa itu sudah berakhir dan saya bersama seseorang yang membuatkan saya berasa sangat seimbang dan sangat baik dan, anda tahu, segala-galanya terasa seperti sekarang, ' dia menyambung, 'dan saya fikir mungkin sukar bagi Craig untuk melihatnya, dan saya cuba untuk tidak menggosoknya di mukanya atau apa-apa seperti itu.'https://www.instagram.com/p/BxDQjInhEpK/

Menurut Naomie, dia lelaki baru adalah 'biasa,' 'stabil,' dan 'bagus,' dan menyokong sepenuhnya peranannyaPesona Selatan, walaupun televisyen realiti tidak semestinya 'miliknya'. Ini mungkin menjelaskan sebab Naomie teragak-agak apabila ia datang untuk mendedahkan percintaan pada kamera.

“Meletakkan hubungan anda di TV boleh menjadi sangat toksik dan ia sangat menakutkan, kerana ia membukanya kepada kritikan daripada orang lain, dan orang ramai boleh berkata apa sahaja tetapi saya dan Metul mempunyai pemahaman yang sangat baik sebelum ini tentang bagaimana keadaan akan berlaku, dan bagaimana kami akan menerimanya jika ada yang dikritik,” katanya. 'Dia juga mempunyai kulit yang sangat tebal.'

Walaupun terdapat beberapa detik janggal antara Naomie dan Craig dalam rancangan itu, Naomie berkata dia tidak menjangkakan perkara yang pelik antara mereka.

'Kami berkawan, kami melihat satu sama lain sepanjang musim panas, dia akan berjabat tangan Metul, semuanya baik-baik saja,' katanya. 'Dan kemudian, beberapa perkara yang dikatakan oleh Craig tentang saya dan tentang Metul yang tidak sesuai dengan cara dia bertindak di hadapan kami ke muka kami, dan itu agak sukar untuk ditangani.'

Juga semasa temu bual, Naomie berkata walaupun dia percaya Metul adalah 'yang', dia tidak fikir pertunangan akan berlaku tidak lama lagi.

'Saya tidak fikir dalam masa terdekat hanya kerana dia masih di kediaman,' jelas Naomie. “Dia masih mempunyai perkara yang dia mahu capai juga. Saya tidak tergesa-gesa. Saya hanya tahu saya mahu bersamanya.”

Pesona Selatanmusim enam disiarkan pada hari Rabu jam 8 malam. di TV Bravo.

Kredit Gambar: Instagram