Bunga Olivia bimbang tentang pendapat ibu bapanya tentang peranannya Pesona Selatan sepanjang musim lapan siri ini, terutamanya selepas memulakan percintaan dengan Austen Kroll , WHO tidak selalu ada reputasi terbaik.

Semasa penampilan podcast baru-baru ini, Olivia, yang menyertai persembahan sebagai ahli pelakon baharu pada penghujung 2021, membuka tentang hubungannya dengan ibu bapanya sebelum meluahkan perasaan kepadanya status semasa dengan Austen, memandang ke belakang Botox teruk dia bersukan pada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung bulan lepas, dan banyak lagi.

“Ia sukar. Mungkin kerana saya sangat rapat dengan mereka,” jelas Olivia selepas ditanya perasaan ibu bapanya tentang drama rancangannya bersama Austen pada episod 7 September. Sekeping Sampingan dengan Melissa Pfeister podcast. 'Itu pasti terlintas di fikiran saya setiap episod.'

Selain daripada Sambungan Austen dengan Ciara Miller bermain di luarPesona Selatan, Olivia juga diletakkan dalam keadaan janggal padaWWHLsemasa dia disoal tentang kehidupan seksnya dan Austen — ketika ibunya yang 'berpendapat' duduk di khalayak.

'Melibatkan mereka adalah rasa paranoia tambahan. Ia benar-benar kembali kepada kepercayaannya,” kata Olivia. “Sama seperti mereka mempercayai saya untuk… mengendalikan sesuatu seperti persembahan itu, ia seperti perkara yang sama. Mereka hanya mempercayai proses dengan Austen dan saya dan mereka melihat kami bersama. Mereka tahu kami mempunyai persahabatan dan hubungan yang hebat, jadi saya rasa mereka hanya mengambil tempat di belakang.”Selepas berhadapan beberapa detik yang mencabar dengan Austen dalam rancangan itu, dan menyatakan bahawa mereka berada 'di antara perairan' untuk majoriti penggambaran, Olivia berkata kedua-dua mereka 'berada di tempat yang sangat baik sekarang.'

“Dia secara jujurnya menjadi kawan baik saya sepanjang proses ini, dan apabila kami berhenti mencuba untuk memikirkan apa yang kami lakukan dan memikirkan gelaran kami, nampaknya kami dapat berehat lebih lama dan hanya berseronok, dan saya rasa seperti kami' masih di tempat itu,” kongsinya. “Kami berlayar. Saya rasa anda akan lebih melihat hala tuju musim ini, tetapi kami berada di tempat yang baik buat masa ini.”

Walaupun Olivia telah dituduh berkencan dengan Austen untuk memastikan peranannyaPesona Selatan, dia berkata dalam podcast bahawa dia 'tidak benar-benar mengenalinya' sehingga semua orang telah mengesyaki sedemikian dan menegaskan dia tidak mahu datang ke rancangan itu sebagai minat cinta seseorang.

'[Saya memberitahu penerbit], 'Saya tidak mahu menjadi orang tambah satu,' dan mereka hebat dengan membenarkan saya mempunyai kebebasan itu. [Tetapi] dia dan saya hanya, secara organik mengambil arah seperti itu sendiri,” dedahnya. 'Tiada apa-apa sebelum ini, yang saya fikir adalah salah tanggapan yang besar.'

Mengenai Shep Rose dan Taylor Ann Green , Olivia berkata tidak banyak perkara yang lebih penting daripada perpisahan mereka apa yang telah dilaporkan .

'Saya sangat rapat dengan Taylor dan Shep, dia seorang buku yang terbuka untuk menjawab soalan-soalan itu. Jadi sebenarnya tidak ada misteri mengenainya,' jelasnya. “Cuma mereka berdua perlukan, dia perlu memikirkan perkara itu, dan mereka hanya mengambil masa untuk berbuat demikian.”

Mengenai Botox buruk yang dia dapat sebelum penampilan OgosnyaWWHL, Olivia mengaku melakukan lebih daripada biasa.

'Saya melakukan Botox muka bawah buat kali pertama, dan ia menaikkan muka saya,' dia mengaku. “Saya teruskanTonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung,dan saya suka, mempunyai muka b-tch yang berehat kekal. Tiada apa yang boleh saya lakukan mengenainya.”

Juga, pada podcast, Olivia ditanya tentang gadis-gadis yang datang untuknya Naomie Olindo seperti yang dia pertahankan Kathryn Dennis .

'Saya agak mendekati apa-apa seperti itu sebagai sesuatu seperti saya harap jika saya tidak berada di sini seseorang akan melakukan itu untuk saya, semacam perkara,' kata Olivia. 'Saya tidak cuba masuk dan meniru drama lalu. Ia betul-betul mengenai detik itu ketika itu... Saya tidak cuba untuk melompat ke tahap yang lebih mendalam tentang mengapa mereka mempunyai masalah antara satu sama lain.'

Sama ada dia akan kembali ke rancangan itu atau tidak untuk musim kesembilan yang berpotensi, Olivia mengesahkan, 'Saya akan gembira untuk kembali. Ia adalah satu letupan, dan saya teruja untuk melihat bagaimana segala-galanya bermain.'

Pesona Selatanmusim kelapan disiarkan pada hari Khamis pukul 9/8c di Bravo.