Pada penghujung Julai, sumber memberitahu ORANG bahawa Shep Rose dan Taylor Ann Green telah dipecahkan secara rasmi. Walaupun berita itu mengejutkan mereka Pesona Selatan rakan pelakon, peminat kelihatan hampir gembira, mahu Taylor melarikan diri.

Beberapa minggu kemudian, dalam temu bual untuk Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung , Taylor mendakwa bahawa dia dan bekasnya tidak mesra, kerana dia tidak mahu Shep mempunyai 'keknya dan [makan]nya juga.' Kenyataan itu mengelirukan ramai penonton apabila foto baru daripada bekas (bersama-sama) muncul dalam talian.

pada dia Instagram , Taylor mengeluarkan 'penafian' mengenai hubungannya dengan Shep.

'Penafian kepada semua orang: Shep dan saya sudah putus cinta,' dia memulakan siaran, dikongsi oleh Ratu Bravo . 'Kami telah mengekalkan hubungan mesra tetapi akan menghargai tidak mendengar apa yang bekas saya lakukan semasa saya masih cuba untuk sembuh.'

'Terima kasih terlebih dahulu,' tambahnya.Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Queens of Bravo (@queensofbravo)

Walaupun 'penafiannya,' ramai peminat mengesyaki bekas itu lebih daripada 'ramah'.

Satu teori konspirasi mencadangkan mereka mengadakan perpisahan untuk mengecilkan kemarahan masa depan terhadap Shep, yang baru-baru ini menggelar Taylor sebagai 'bodoh raja sialan,' yang diusik dalam treler musim lapan.

Hanya masa yang akan menentukan jika teori itu terbukti betul dan bekas secara ajaib mendamaikan selepas itu haba terhadap Shep mati ke bawah. Setakat ini, bagaimanapun, kenyataan rasmi mereka masih berpecah.

Pesona Selatanmusim kelapan disiarkan pada hari Khamis pukul 9/8c di Bravo.