Kredit: Charles Sykes/Bravo, Cindy Ord/NBCUniversal

Taylor Ann Green membuka tentang perpisahannya daripada Shep Rose pada hari Khamis Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung .

Minggu selepas perpisahan pertama kali dilaporkan, yang Pesona Selatan ahli pelakon, yang menggalakkan Andy Cohen kepada tetapkan dia dengan Peraturan Vanderpump ' Tom Schwartz di tengah-tengah siaran, menjawab soalan tentang pendirian Shep tentang perkahwinan, perkara yang membawa kepada perpecahan mereka, dan sama ada mereka sudah mula berkencan atau tidak sejak berpisah .

'Sejujurnya ia mengelirukan kerana dia berasal dari latar belakang hubungan yang sangat stabil. Seluruh keluarganya dan kawan-kawannya, kawan zaman kanak-kanaknya. Jadi saya tidak faham di mana putusnya hubungan antara itu dan otaknya,” kata Taylor pada episod 11 Ogos. WWHL .

Walaupun Taylor menegaskan bahawa dia dan Shep tidak menjangkakan hubungan mereka menjadi serius seperti yang berlaku, menjelaskan bahawa mereka mula berseronok, dia mengakui bahawa dia 'mungkin tidak' jelas tentang harapannya untuk masa depan mereka apabila ia berlaku.

“Tiada seorang pun daripada kami menjangkakan ia menjadi serius seperti yang berlaku…. Dua setengah tahun. Itu adalah masa yang lama di Dunia Shep, 'katanya.Dan selepas mengesahkan dia mempunyai tempat sendiri untuk keseluruhan hubungannya dengan Shep dan mendedahkan bahawa berita perpisahan mereka keluar 'beberapa minggu sebelum kami secara rasmi membuat perkara.. berasingan,' dia mengakui bahawa dia tidak mempunyai banyak hubungan dengan Shep sejak itu.

'Dia mahu menjadi [ramah] tetapi itu kerana memiliki keknya dan memakannya juga, jadi tidak,' katanya kepada Andy tentang terus berhubung. 'Saya bukan tentang itu - sekurang-kurangnya bukan buat masa ini.'

SebagaiPesona Selatanmusim lapan terus disiarkan, peminat pastinya akan mendapat lebih banyak jawapan tentang perkara yang membawa kepada berakhirnya percintaan Taylor dan Shep. Tetapi, menurut Taylor, laporan terbaru tentang pemangkin itu tidak benar.

'Apa yang digambarkan bukanlah tongkat yang mematahkan punggung unta, tetapi saya fikir semua yang ditunjukkan sembilan bulan kemudian.Pesona Selatan], itu terbukti benar, itulah cara dia masih berfikir,” jelas Taylor sambil mengangguk kepada komen yang dibuat oleh Shep mengenai keengganannya untuk berkahwin.

Taylor mungkin telah bersama Shep selama lebih dua tahun, hanya untuk memutuskan bahawa mereka mungkin tidak mempunyai masa depan, tetapi itu tidak bermakna dia merasakan dia telah membuang masanya. Malah, dia mempunyai semua perkara yang baik untuk dikatakan tentang hubungan mereka.

“Masa dan tenaga sememangnya sesuatu yang boleh disia-siakan, tetapi masa yang saya habiskan bersamanya, pastinya tidak disia-siakan,” jelasnya. 'Ia adalah kegembiraan, kebahagiaan, dan semua yang saya boleh bayangkan.'

Untuk Craig Conover Cadangan yang Shep ada telah menipu dia setiap kali dia meninggalkan bandar, Taylor seperti tidak yakin .

'Craig adalah seorang yang dihias, jadi dia pasti banyak menghiasi kebenaran,' katanya, sebelum kemudiannya mencadangkan dia tidak benar-benar yakin bahawa Shep menipu hanya sekali.

“Saya rasa awak boleh tanya dia soalan tu dalam masa sebulan, Andy. Saya mungkin perlu menganggapnya, 'kata Taylor, mengatakan bahawa dia mengenali salah satu bekas api Shep.

“Dan dia hebat. Dia manis. Tetapi untuk bandar sekecil itu, saya tidak fikir saya telah terserempak dengan mana-mana bandar lain,” katanya.

Mengenai kedudukan mereka hari ini, Taylor berkata dia belum berkencan, walaupun dia berminat dengan Tom, dan berkata dia 'agak pasti' Shep juga tidak. Dan apabila Andy menyoalnya tentang rakan Shep yang mana dia akan dating jika dia terpaksa memilihnya, dia mengaku Austen Kroll akan menjadi lelakinya.

“Saya selalu berkata [ Whitney Sudler-Smith ] hanya kerana ia lucu, tetapi Whitney hanyalah versi Shep yang lebih lama. Jika saya terpaksa memilih, mungkin Austen,” kongsinya.

Kemudian pada rancangan itu, selepas bertanya sama ada dia percaya Shep akhirnya mahu berkahwin, Taylor berkata, 'Ya, benar-benar.'

Kemudian, dia ditanya di mana dia berdiri Kathryn Dennis .

“Kathryn hebat. Kami sebenarnya tidak mempunyai banyak hubungan. Dia agak terkenal kerana sedikit serpihan jadi masa yang kami hubungi, dia tidak benar-benar mengikuti atau apa-apa seperti itu, tetapi tidak, dia benar-benar manis, 'tegas Taylor. “Dia hebat.”

Pesona Selatan musim kelapan disiarkan pada hari Khamis pukul 9/8c di Bravo.