Selepas bertahun-tahun menghadapi tuduhan 'Sindrom Peter Pan', Shep Rose nampaknya akhirnya membesar apabila dia menjalin hubungan yang serius dengan Taylor Ann Green . Walau bagaimanapun, tidak lama dalam percintaan mereka, Shep mencium perempuan lain di ruang tangga dan membayangkan bahawa dia tidak bersedia untuk komitmen.

Pada bulan Julai, berita itu tersebar Shep dan Taylor berpisah . Perpecahan itu melegakan beberapa peminat, yang menyaksikan Shep memanggil Taylor sebagai 'bodoh raja' semasa perlawanan hangat di Pesona Selatan .

Pada 25 September, Patricia Altschul , yang baru-baru ini mengadakan perkahwinan anjing untuk Pomeraniannya (“Peaches”) dan anjing bulldog Perancis Shep (“Little Craig”), mengambil Instagram untuk menulis catatan yang kelihatan teduh berikutan perpisahan Shep.

'Saya minta maaf untuk melaporkan bahawa Peaches dan Little Craig telah berpisah,' tulis Patricia dalam kapsyen pelik.

Dia terus berkata, 'Anehnya, ternyata dia mempunyai fobia komitmen.'

Pada akhir siaran, Patricia menambah, 'Sila hormati privasi mereka pada masa ini.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Patricia Altschul (@pataltschul)

Kemudian, Taylor sendiri seolah-olah mengesahkan naungan siaran itu sambil menulis sedikit ulasannya sendiri.

'Kedengarannya biasa,' katanya.

Kredit imej: @tayloranngreen /Instagram

Ini bukan kali pertama Taylor melemparkan naungan kepada bekasnya. Dalam temu bual sebelum ini pada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung , dia bercerita tentang Shep semasa perpisahan itu.

'Sejujurnya ia mengelirukan kerana dia berasal dari latar belakang hubungan yang sangat stabil. Seluruh keluarganya dan kawan-kawannya, kawan zaman kanak-kanaknya. Jadi saya tidak faham di mana putusnya hubungan antara itu dan otaknya,” katanya.

'Dua tahun setengah,' tambahnya, merujuk kepada tempoh hubungan mereka. 'Itu adalah masa yang lama di Dunia Shep.'

Pesona Selatanmusim kelapan disiarkan pada hari Khamis pukul 9/8c di Bravo.