Pesona Selatan bintang Shep Rose adalah mendedahkan jika dia pernah memukul Madison LeCroy semasa dia sudah berkahwin.

Pada episod minggu lepasPesona Selatan,Madison mendedahkan bahawa Shep telah mengejarnya semasa dia masih berkahwin, menunjukkan bahawa penolakannya mungkin menjadi sebab dia dan Shep tidak bertentang mata. Walaupun Madison sejak itu telah bercerai dan berpindah, yang permusuhan antara keduanya telah berlarutan.

Madison menjelaskan perasaannya mengenai keadaan semasa makan malam dengan gadis-gadis di Patricia Alshul rumah, berkata, 'Saya tidak tahu sama ada dia masih pahit kerana menolaknya ketika saya sudah berkahwin dan saya tidak berminat.'

Bagaimanapun, Shep nampaknya mempunyai pendapat yang sangat berbeza tentang apa yang berlaku apabila kedua-duanya bertemu. Dia menafikan bahawa dia mengejar Madison sama sekali.

'Sudah tentu tidak,' katanya pada Pesona Selatan Selepas Pertunjukan . “Dia keluar ke rumah pantai kami dan maksud saya, berambut perang comel, saya seperti, ‘apa’, sayang?’ Saya tidak pernah mempunyai nombornya sekali, tidak pernah menghantar mesej kepadanya sekali. Maksud saya, saya suka membisikkan sesuatu yang tidak baik di telinganya, masalah besar.”Dia mungkin tidak mengejar Madison, tetapi nampaknya Shep pasti memukulnya sehingga satu tahap yang boleh menyebabkan dia percaya itu adalah niatnya. Menurut ahli pelakon lain dalam rancangan itu, tingkah laku seperti ini adalah sesuatu yang perlu dilakukan dijangka daripada Shep. Ahli pelakon Cameron Eubanks berkata Shep akan memukul 'apa sahaja yang berdiri tegak.'

Nampaknya jika Shep turun kerana mengejar seorang wanita yang sudah berkahwin, dia bertekad untuk membawa orang lain bersamanya. Dalam nafas yang hampir sama yang dia gunakan untuk menafikan minatnya pada Madison, dia melemparkan rakan dan rakannya Craig Conover di bawah bas kerana turut memukul wanita yang sudah berkahwin itu. Nampaknya, Shep bukanlah satu-satunya lelaki yang memerhatikan Madison pada malam itu.

'[Craig] turun dan berjalan di pantai bersamanya dan hilang selama sejam,' dakwa Shep padaPesona Selatan Selepas Pertunjukansebelum merujuk kepada fakta bahawa sesuatu mungkin telah berlaku antara kedua-duanya, tetapi ia tidak pernah disahkan.

Craig dengan pantas mempertahankan dirinya, berkata, 'Kami berjalan bersama-sama dan bercakap, dan dia tidak berpuas hati dengan hidupnya pada masa itu.' Madison ketika itu sedang bercerai, tetapi adakah apa-apa berlaku antara mereka berdua?

'Saya tidak tahu, tiada apa yang berlaku,' kata Craig, tidak terdengar sangat meyakinkan.

Pesona Selatandisiarkan pada malam Rabu di Bravo pada 8/7c.

Kredit Foto: John Nacion Imaging/startraksphoto.com, Instagram, ZUMA Press, Inc./Alamy Stock Photo