Stephanie Holman berkongsi butiran adegan yang tidak disiarkan Suri Rumah Sebenar Dallas semasa menganjurkan sesi 'Ask Me a Question' untuk peminat dan pengikutnya di Cerita Instagramnya pada hari Isnin.

Minggu selepas pengumuman khabar angin mengenai yang berpotensi musim keenam akan datang di BravoCon tidak pernah datang, Stephanie menjawab beberapa peminat yang ingin tahu di akaun media sosialnya, salah seorang daripada mereka tertanya-tanya bagaimana produksi dapat menghalang penonton daripada mendekatinya dan pelakon lain semasa penggambaran.

'Bagaimanakah pengeluaran menghalang orang daripada mendekati anda semasa penggambaran?' mereka bertanya pada 5 Disember.

Dan selepas mendedahkan bahawa 'kebanyakan orang secara semula jadi akan menjauhkan diri kerana kamera,' Stephanie melihat kembali salah satu perjalanan pelakonnya, semasa dia dan rakan pelakonnya diganggu oleh sekumpulan lelaki muda.

“Apabila kami pergi ke perjalanan pelakon kami ke [ Cameron Westcott ] rumah ski [keluarga] kami sebenarnya dijerit oleh sekumpulan lelaki kolej mabuk yang sedang bercuti musim bunga,” kongsinya. “Mereka mengikuti kami untuk makan malam dan memanggil kami nama yang paling menghina untuk cuba dirakamkan. Ia sangat memalukan dan hanya berasa sangat keji.”Tetapi Stephanie dan wanita lain mengekalkan ketenangan mereka.

'Kami tidak dapat berkata apa-apa dan terus melakukan tugas kami,' jelasnya.

Stephanie Hollman mengenai Momen RHOD yang Memalukan Yang Tidak Disiarkan

Seorang lagi peminat di Instagram bertanya, “Apakah kegemaran andaHADIAHmusim ke filem?”

'Saya rasa musim terbaik yang pernah kami rakam ialah musim [dua] dan [tiga],' jawab Stephanie, bersama foto dirinya dan Brandi Redmond .

Stephanie Hollman Mendedahkan Musim RHOD Kegemaran

Selain itu, pada Kisah Instagramnya, Stephanie memberi respons kepada peminat yang meminta kemas kini tentang dirinya dan Travis Holman Rumah baharu di Montana, yang telah dia tawarkan kemas kini tetap sejak beberapa bulan lalu.

“Mereka sedang berusaha untuk menyelesaikan tingkat akhir sekarang. Inilah pemandangan udara yang mereka hantar kepada kami pada hari yang lalu,” kongsinya, bersama dengan imej atas rumah agam dan tasik berdekatan.

RHOD Stephanie Hollman Menawarkan Kemas Kini Mengenai Rumah Montana

Stephanie muncul pada semua lima musimSuri Rumah Sebenar Dallas, yang ditayangkan pada April 2016 dan berakhir pada Ogos 2021.