Rumah musim panas ahli pelakon Carl Radke sedang bercakap tentang hubungan cinta terbaharunya dengan Scheana Marie !

Selepas Peraturan Vanderpump bintang, yang baru-baru ini berhadapan dengan pembuli siber di Instagram, mengaku 'meningkat ketiga' dengan rakan Bravolebritynya, Carl mengesahkan dengan tepat apa yang berlaku di antara mereka.

'Maksud saya, kami bermesra,' dia mengesahkan kepada ORANG , tentang apa yang turun berikutan penampilan mereka bersama pada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung pada 22 April 2019.

'Saya tidak mahu mendapat masalah kerana mengatakan saya telah berkawan dengannya. Kami tidak melakukan hubungan seks. Kami bermesra,' dia menyambung, 'dan dia sebenarnya mahu saya berkata, 'Kami tidak bercium dan memberitahu.''

Seperti yang diingati peminat, Scheana Marie menafikan melakukan hubungan seks dengan Carl pada 2018 selepas pelakon bersamanya, Kristen Doute , mendakwa mereka pergi sepanjang jalan semasa penampilan diWWHL. Sekarang, menurut Carl, dia sangat berhati-hati tentang apa yang dia katakan berkaitan dengan masa yang dia habiskan bersama Scheana.'Saya menghadapi masalah kerana pada dasarnya mentakrifkan apa itu pergaulan tetapi saya sebenarnya tidak menceritakan kisah itu. Orang lain memberitahunya untuk saya, yang menyebabkan saya duduk di kerusi panas dengan Scheana,” jelasnya.

Carl kemudian berkata dia dan Scheana 'cool' dan menghabiskan masa bersama di Los Angeles bulan lepas.

'Saya berada di sana untuk hari lahirnya,' dedahnya. “Saya mempunyai masa yang hebat. Kami kawan.”

Dalam lainPeraturan Vanderpumpberita, Scheana Marie baru-baru ini menyelar pembuli siber di Instagram selepas menerima apa yang dia anggap sebagai 'mesej paling teruk' yang pernah dia terima.

'Saya tidak pernah mahu memberi perhatian kepada pembenci atau apa-apa seperti itu tetapi saya hanya merasakan keperluan untuk mengatakan sesuatu,' dia mula.

Vanderpump Rules

“Saya [membuka] Instagram saya kepada mesej yang paling teruk. Jadi, saya akan meletakkan ini di luar sana,” jelasnya. 'Jika kamu semua dibuli, jika kamu mempunyai pemikiran untuk membunuh diri, jika ada perkara seperti itu berlaku dengan kamu, jangan pernah malu untuk meminta bantuan. Dan ketahuilah bahawa anda tidak bersendirian dalam hal ini dan bunuh diri bukanlah jawapannya.”

Pada ketika itu, Scheana berkongsi tangkapan skrin mesej yang diterima daripada pembuli sibernya.

“Anda mesti menjadi yang paling menjengkelkan dan tidak layakPeraturan Vanderpumpahli pelakon,” tulis pembenci itu. 'Sebagai permulaan, anda tidak boleh mengekalkan seorang lelaki dan menghadapi masalah untuk mengikuti perkara kecil yang dilihat. Anda tidak akan pernah berkahwin dan mempunyai anak, anggap saja anda sudah terlalu tua untuk mempunyai anak pada usia 45 tahun. Anda harus berpegang teguh untuk menjadi perempuan simpanan dan raja lelaki Berkahwin. Kerana itu membawa anda sejauh ini.”

Pembuli kemudian membawa perkara ke tempat yang jauh lebih gelap dengan menggalakkan Scheana membunuh diri.

'Seperti yang saya lihat, anda hanya perlu terlebih dos dan bantu semua orang,' tulisnya. “Lain kali beritahu ibu bapa anda untuk memilih nama sebenar untuk anak mereka. Setiap kali saya cakap saya ketawa. Jenaka sungguh.”

Vanderpump Rules

'Saya seorang yang mempunyai kulit yang sangat tebal tetapi tidak semua orang adalah jenis orang itu dan menerima mesej seperti ini, anda tidak tahu apa yang boleh dilakukannya kepada seseorang. Jadi, fikirkan perkara itu sebelum anda membuli seseorang,” kata Scheana. “Ia tidak pernah okay dan saya cuma… Ia benar-benar marahkan saya kerana terdapat ramai orang di luar sana bergelut, tertekan, dan mendapat mesej seperti ini benar-benar boleh meletakkan seseorang di atas kelebihan raja. ”

Peraturan Vanderpump musim lapan sedang dalam pengeluaran dan dijangka disiarkan di Bravo TV akhir tahun ini.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo