mengikut Tambah Dada 's tuduhan terhadap Kathy Hilton , ibu kepada empat orang anak itu menakutkan Lisa dengan mendalam sehingga dia berkurung di dalam biliknya semasa perjalanan cast dari neraka.

Lokap itu didakwa berlaku selepas Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang bersama berkongsi perjalanan pulang ke Kyle Richards' rumah percutian. Petang tadi, Kathy khabarnya gila kerana tiada siapa yang akan menyertainya dalam ‘garis conga.’ Selepas dakwaan itu melanda gelombang udara, Lisa dituduh mengada-adakan pertemuan itu.

Pada 25 Oktober, bintang bersama Sutton Strarke mengulas pada rakaman video yang mungkin mencadangkan kisah Lisa telah direncanakan.

Kedua-dua video itu, dikongsi oleh @facesbybravo , membandingkan kata-kata Lisa sebelum dan selepas perjalanan.

Dalam klip pertama, Lisa pra-Aspen memberitahu Kyle, 'Saya mahu tinggal di rumah awak. Saya mahukan bilik di mana saya boleh mengunci pintu saya.”Kathy kemudian bertanya kepadanya, “Adakah anda takut saya akan membuat anda terjaga sepanjang malam?” Lisa menjawab, 'Tidak, saya takut perkara lain, bukan awak.'

Dalam video seterusnya, yang diambil selepas Lisa mendedahkan kisah Aspen, dia mengisytiharkan, 'Saya telah mengunci diri saya di dalam bilik tidur.'

'Anda berasa cukup takut untuk mengunci diri anda di dalam bilik anda?' tanya seorang yang terpinga-pinga Garcelle Beauvais .

'Yeah. Oh ya saya,” jawab Lisa.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Stephen— Faces oleh Bravo (@facesbybravo)

Dalam ulasan kepada rakaman video, Sutton menjelaskan dia 'menangkap' 'bayangan' ini semasa menonton episod itu.

Kredit imej: @suttonstrarke /Instagram

Komen Sutton menarik memandangkan video tersebut sering disebut sebagai bukti bahawa Lisaterancangpenyingkiran Kathy.

Dalam temu bual dengan KTLA , Sutton juga mengisytiharkan dia 'pro-Kathy Hilton,' dan dia seolah-olah ditujukan Erika Jayne Tuduhan yang dilaporkan bahawa Kathy didakwa menggunakan penghinaan gay.

'Saya berasa sangat sedih dengan apa yang berlaku kepada [Kathy] dalam akhbar,' kata Sutton, yang menyebut apa yang dia percaya mungkin 'sindiran tentang watak [Kathy],' yang 'salah.'

Sutton kemudian menambah, 'Ia membuatkan saya berasa kesal dengan apa yang berlaku.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion berakhir pada hari Rabu, 26 Oktober, di Bravo.