Kredit: Shutterstock/Michael Mattes

Sutton Strarke agak tidak selesa di tengah-tengah minggu lepas Anugerah Pilihan Rakyat .

Selepas bersatu semula dengan hampir keseluruhan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills pelakon, termasuk Kyle Richards , Erika Jayne , Dorit Kemsley , Tambah Dada , Kristal Kung-Minkoff , dan Kathy Hilton , Sutton mengakui bahawa susunan tempat duduk jauh dari ideal sebelum menyiasat 'tidak berfungsi' hubungan dengan Lisa dan bertindak balas terhadap aplikasi lipgloss Kathy yang kontroversi.

'Jika anda boleh memikirkan tentang makan malam Kesyukuran keluarga yang paling janggal - hanya tingkatkannya seratus kali ganda,' kata Sutton. Muka surat Enam acara itu pada 8 Disember. “Ia adalah makan malam yang paling janggal. Ia seperti mengetap gigi kami janggal.”

'Mereka memberitahu kami di mana untuk duduk,' dia menyambung. “Mereka hanya mendudukkan kami. Saya tidak memilih tempat duduk saya.'

Semasa acara itu, Sutton duduk di sebelah Lisa, dan Lisa di sebelah Kathy, yang juga di sebelah Erika. Dan sementara Sutton berkata dia dan Lisa berbual 'sedikit,' dia terus berkata tentang hubungan mereka, 'Ia sangat tidak berfungsi.''Jadi, kadang-kadang, salah seorang daripada kami boleh mengatakan sesuatu yang lucu, dan kami ketawa kerana kami berasa janggal,' jelasnya. “Ia seperti, ‘Seseorang cuma cakap sesuatu.’”

Untuk Sapuan lipgloss Kathy , yang datang sebagaiUndang-undang & perintahpelakon Mariska Hargatay memberikan ucapan ikhlas, Sutton berkata dia tidak melihatnya secara langsung kerana dia duduk 'jauh' dari pentas. Dia kemudian menambah bahawa dia 'menyayangi' watak Mariska 'sangat' dan 'terpesona' dengan kata-katanya.

'Kemudian saya melihat ia menjadi viral dengan Kathy menyapu lip glossnya,' Sutton meneruskan. 'Saya fikir dia fikir kamera itu tidak ada padanya. Saya rasa dia menyangka kamera itu bukan miliknya.”

Sambil dia memandang ke hadapan musim ke-13 akan datang daripadaRHOBA, Sutton berkata dia gembira mendapat cuti daripada penggambaran.

'Kami sentiasa berehat antara musim, tetapi ia adalah baik untuk mengalami kejatuhan lagi,' katanya. 'Saya berada di papan untuk Teater Balet Amerika, dan saya perlu pergi ke gala musim luruh kami. Saya tidak melakukannya dalam beberapa tahun, jadi itu bagus! Anak saya adalah pelajar baru di kolej, dan saya perlu pergi ke hujung minggu ibu bapa, dan saya mengadakan acara kedai — dan mengadakan acara kedai tanpa kamera adalah seperti kehidupan biasa lagi, dan saya menikmatinya!”

Semasa temu bual berasingan dengan Akses Hollywood pada 5 Disember, Sutton ditanya mengapa penggambaran pada musim 13 belum bermula.

“Kalau saya tahu, dan beritahu awak saya mesti bunuh awak. Saya tidak tahu,” akuinya.

Dan walaupun Sutton tidak tahu pasti bila penggambaran akan bermula, dia nampaknya agak pasti bahawa episod baharu itu akan dipaparkan.suatu perdamaianantara Kyle dan Kathy.

“Saya rasa mereka adik beradik. Dan saya fikir kakak boleh bergaduh . Dan saya rasa adik perempuan boleh bersolek,” jelasnya. “Saya mahu melihat mereka gembira dan itulah yang boleh saya katakan. Saya berkawan dengan mereka berdua dan saya mahu melihat cinta. Mereka menyayangi satu sama lain jadi saya fikir mereka akan menyelesaikannya.'

Juga semasa temuduga, selepas disoal sama ada atau tidak Tambah Dada patut balik , Sutton enggan menjawab.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 13 dijangka memulakan pengeluaran pada awal 2023.