Kredit: Shutterstock/ Kathy Hutchins/Ga Fullner

Selepas Tamar Braxton menunjukkan dia diancam oleh salah seorang Suri Rumah Sebenar Atlanta pemegang pic dan 'lelakinya,' sumber berkongsi bahawa penyanyi itu didakwa merujuk kepada Kandi Burruss dan Todd Tucker .

Drama itu dikatakan bermula apabila Kandi mendakwa bekas penerbit Bravo Charles King cuba untuk mencuri hak kepada kisah hidup band Xscape beliau. Tamar, yang telah mengadakan lawatan bersama Kandi dan kumpulan itu, kemudiannya membuat kenyataan mencadangkan Carlos tidak melakukan perkara itu.

Tamar baru-baru ini mengambil untuk Instagram dan membuat satu lagi pengisytiharan yang mengejutkan.

“Saya ada satu cerita … anda semua mahu mendengarnya?” menulis bintang.

“Saya diancam oleh [peach] dan mereka lelaki…” tambahnya dalam catatan seterusnya, dikongsi oleh @therealityrundown pada Instagram .Kredit imej: @tamarbraxton /Instagram melalui @therealityrundown /Instagram

“Ia adalah kelakar kepada saya itu. Tiada siapa yang berkata apa-apa … mungkin kerana mereka tidak mahu anda tahu siapa mereka SEBENARNYA,” sambungnya.

Dia kemudian berkongsi, 'Saya rasa jika saya melakukan [apa yang] mereka lakukan ... mereka akan memberitahu DUNIA.'

Kredit imej: @tamarbraxton /Instagram melalui @therealityrundown /Instagram

'Tetapi kerana mereka tidak mahu anda semua tahu betapa bodohnya mereka sebagai orang ramai dan pegawai bandar ... mereka tidak berkata batil,' jelas bintang itu.

Bintang itu bertanya soalan, 'Bolehkah kita bermain permainan meneka?'

Kredit imej: @tamarbraxton /Instagram melalui @therealityrundown /Instagram

“Ia adalah DAGING LEMBU dan ia adalah DAGING LEMBU SEBENAR sebab SUAMI anda melangkah kepada saya! Periodt!” Tamar menamatkan jawatan.

Kredit imej: @tamarbraxton/Instagram melalui @therealityrundown/Instagram

Kemudian, blogger selebriti @officialkenbarbie melaporkan bahawa sumber, yang berada di dalam bangunan itu ketika dakwaan ancaman itu berlaku, menamakan Kandi dan Todd sebagai yang didakwa bersalah.

Menurut laporan itu, Todd 'merasakan keperluan untuk berdepan' Tamar semasa konsert baru-baru ini di Tampa.

'Nampaknya terdapat pergeseran antara [Kandi] dan Tamar kerana Kandi tidak merasakan maklum balas yang diberikan Tamar apabila membincangkan dakwaan bahawa penerbit #CarlosKing telah mula membuat biopik #Xscape di belakangnya,' tulis akaun itu di Instagram .

“Didakwa kedua-duanya terlibat pada 10 Dis … [dan sekarang] Tamar percaya Kandi telah pergi lebih jauh untuk cuba mengeluarkannya daripada rancangan masa depan.. dan malam ini [di konsert itu] Todd memutuskan untuk mencuba dan mengambil perkara ke dalam rancangannya. tangan sendiri semasa Kandi berada di atas pentas membuat persembahan.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh KenBarbie (@officialkenbarbie)

Sementara itu, bekas rakan pelakon Eva Marcille menafikan menjadi sebahagian daripadanya, menulis di Instagram, 'Bukan saya kata kucing.'

Penafiannya disahkan oleh Tamar sendiri, yang mengulas melalui @therealityrundown . “@evamarcille dan bukan. Maaf [Eva],” tulis Tamar. 'Tidak cuba menarik awak ke dalam beberapa ShT FOUL.'

Kredit imej: @therealityrundown/Instagram