Bulan lepas, Tamar Braxton difailkan untuk bercerai daripada Vincent Herbert memetik 'perbezaan yang tidak dapat didamaikan'. Walaupun dia tidak menyatakan apa-apa sebab, Mama Braxton , ibu bapa, memang membayangkan beberapa penderaan fizikal pada penghujung Vince. Anda boleh menonton video di sini .

Sebagai tindak balas kepada beberapa orang yang mengatakan perceraian itu adalah aksi untuk meningkatkan publisiti untuk siri realitinya - Tamar dan Vince yang ditayangkan perdana di WE Tv. malam ini, bintang realiti itu memecah kesunyian, menyatakan sebaliknya.

Dalam sebuah Instagram post, Tamar menulis, “Alhamdulillah ini adalah tujuan DIA..ya saya baru lepas #bluebirdofhappiness & Tamar & Vince akan kembali pada hari Khamis tetapi pada ALLAH ini tiada kaitan dengan SAYA atau PEKERJAAN!!”

Menurut Tamar, hubungan itu sudah lama terputus dan dia hanya cuba memastikan keluarganya kekal bersama.

“Saya berkata kepada diri saya sendiri, saya akan melakukan apa sahaja untuk mengekalkan keluarga saya, untuk melihat senyuman pada seseorang yang telah melihat kami tersenyum di wajah mereka dengan harapan kami dapat menawarkan mereka harapan, kepercayaan, Cinta & maruah yang pernah dimiliki. Tetapi hakikatnya semua perkara itu BUKAN dalam perkahwinan Tamar & Vince ..sekurang-kurangnya tidak lagi,” tulisnya.Tamar menyambung, 'Kadang-kadang kami tetap 'berkahwin' untuk nilai muka atau untuk mengatakan 'kami melakukannya,' tetapi sebenarnya..ia tidak boleh lebih patah & lebih jauh daripada sekarang!..walaupun pada ulang tahun!'

Tamar juga seolah-olah menuduhnya tidak lama lagi akan menjadi bekas suami Vince menipunya dengan berbilang wanita. Dia menambah, 'Apa yang TIDAK didedahkan ialah dia mempunyai seorang atau beberapa teman wanita, atau dia tidak pernah pulang, atau dia sangat umum apabila dia bercakap, atau 'ini tidak kelihatan seperti dia' atau 'dia sangat sibuk sejak kebelakangan ini!!.' etc.etc.. [Anda] perlu fikir sendiri? Bila cukup?”

Akhirnya, nampaknya Tamar tidak berpuas hati bahawa ibunya bercakap secara terbuka tentang perceraiannya dengan Vince dalam menambah dengan tegas Evelyn yang membayangkan bahawa Vince telah mendera Tamar secara fizikal (sesuatu yang telah dinafikan oleh Vince).

Evelyn memberitahu TMZ minggu lalu, 'Saya tidak mempunyai apa-apa untuk dikatakan kepada Vince. Hanya satu perkara. Jauhkan tangannya dari anak saya. Berhenti sebelum dia menyakitinya atau membunuhnya. Saya suka Vince tetapi saya tidak mahu dia membunuh anak saya. Semudah itu.'

Laporan mengatakan dia telah berhenti bercakap dengan ibunya selepas temu bual itu. Dia juga dilaporkan enggan merakam sebarang adegan dengannya Nilai Keluarga Braxton , yang sedang menjalani penggambaran. Mereka sentiasa rapat jadi saya pasti mereka akan menyelesaikannya.

Kenyataan penuh Tamar di bawah:

Musim 5 daripada Tamar dan Vince disiarkan malam ini (9 Novemberke) pada 9p ET di WE Tv

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA FIKIR MAMA B MELEBIHI SEMPADANNYA?