Hakim Tamra sedang mendedahkan sekeping lagi kepada teka-teki BravoCon berkenaan Jen Shah tindakan yang didakwa dalam bilik hotel yang terkenal . Awal tahun ini, Tamra mendakwa Jen (yang baru-baru ini mengaku bersalah atas penipuan dan kini sedang menunggu hukuman) memasuki bilik hotelnya tanpa diundang.

Tamra juga mendakwa dia menggunakan skuad glamnya dan berhadapan dengan tuan rumah Andy Cohen , yang sebelum ini mencadangkan Jen telah selesai dengan Suri Rumah Sejati Kota Salt Lake .

Pada Episod 8 Disember diaDua T Dalam Podpodcast, Tamra berkongsi lebih banyak cerita semasa menemu bual bekas rakan Jen Angie Katsanevas .

Tamra mula-mula menjelaskan, 'Teddi dan saya memberinya hadiah masuk ke bilik hotel kami di BravoCon dan membenarkan dia menggunakan glam kami... Dan kemudian semasa kami pergi, dia masuk semula ke sana dan mengeluarkan alkohol dari peti sejuk mini saya.'

'Lelaki yang mekap saya masih berada di dalam bilik membersihkan diri, dan dia seperti, 'Dia masuk semula dan dia benar-benar suka... mengambil alkohol dan pergi.' Dan dia seperti, 'Anda perlu pergi.''Bertindak balas terhadap cerita itu, Angie menyatakan, 'Selamat datang ke dunia saya,' dan dia menyatakan bahawa 'kabinet'nya sendiri telah 'kering' sejak persahabatannya dengan Jen.

Angie juga merujuk pertikaian yang berlakuROSLCmengenai tuntutannya Jen gagal membayarnya untuk pesta yang mahal. Acara mewah itu, yang difilemkan untuk pertunjukan itu, adalah sambutan hari lahir untuk suami Jen Sharrieff . Selepas pesta itu, Jen menghadiahkan Angie seutas rantai leher $5,000.

Pada podcast, Angie memanggil hadiah itu sebagai 'taktik manipulasi' yang direka untuk membuat dia diam. 'Saya tidak memerlukan regift itu,' kata Angie. 'Saya tidak sepatutnya meminta wang saya daripada kawan yang sangat dikasihi.'

Selepas episod podcast dikeluarkan, Jen bertindak balas terhadap dakwaan Tamra mengenai alkohol.

'Sesetengah orang akan berkata apa sahaja untuk terus menjadi trend,' menulis Jen dalam ulasan siaran tentang episod itu, yang dikongsi oleh @therealityrundown pada Instagram .

Jen kemudian mengisytiharkan, 'INI ADALAH PEMBOHONGAN.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh TheRealityRundown.com (@therealityrundown)

Suri Rumah Sejati Kota Salt LakeTontonan Langsung– Ini juga merupakan urutan tontonan langsung untuk episod baharu malam ini RHOSLC musim ketiga , yang disiarkan di Bravo pada 9/8c. Jangan ragu untuk berkongsi pendapat anda dalam sembang kami di bawah semasa episod itu disiarkan.