Hakim Tamra melihat kembali pengalamannya dengan Jen Shah di BravoCon pada episod terbaru podcast kongsinya dengan Teddi Mellencamp .

Selepas Suri Rumah Sejati Kota Salt Lake ahli pelakon secara terbuka mengisytiharkan di Twitter bahawa dia tidak melanggar BravoCon, mendakwa dia sebenarnya 'dibayar' untuk acara itu, Suri Rumah Sebenar Orange County bintang menuduh Jen berdepan Andy Cohen di pesta dan membidik Jill Zarin , WHO membocorkan berita tersebut diaRHOCkembali pada musim panas untuk keuntungan.

Pada episod 19 Oktober Dua T dalam Pod , Tamra berkata Jen mengejutkannya dengan masuk ke dalam bilik glamnya ketika mereka sedang bersiap sedia untuk menghadiri acara BravoCon hujung minggu lalu.

“Bilik glam berada di dalam bilik saya jadi terdapat kira-kira empat orang masuk dan keluar glam, antara [ Taylor Armstrong ], [ Vicki Gunvalson ], saya sendiri, Teddi melakukan sedikit glam. Ada ramai orang keluar masuk jadi pintu saya terbuka,” katanya. “Ia seperti pesta di dalam bilik hotel seluas 200 kaki persegi ini. Jadi siapa yang masuk kecuali Jen Shah.”

Walaupun Tamra tertangkap basah, dia berkata dia mempunyai pengalaman yang menyenangkan dengan undang-undang bermasalahROSLCahli pelakon .“Biar saya beritahu anda, [dia adalah] kehidupan parti, berseronok, bergurau, ketawa, pada satu ketika kami membuat Instagram Live. Dia sangat manis,” jelas Tamra. “[Dan] Saya suka fakta bahawa dia melihat bahawa terdapat glam di sana dan dia berkata, 'Oh anda mempunyai glam untuk saya.' Ya Jen, ia hanya untuk anda.' Sesampai di kerusi, orang saya melakukan glamnya. . Dan saya tidak tahu dia tidak dijemput ke BravoCon.'

Mengimbas kembali masanya bersama Jen, Teddi menambah, 'Dia datang dengan keselamatan, tukang emasnya, dan ahli terapinya... [Dan] saya berkata, 'Adakah anda membawa ahli terapi anda supaya dia boleh membantu menyediakan anda secara mental untukapabila anda masuk penjara?’ Dan dia berkata, ‘Ya.’”

Tetapi semasa perbualan dengan Tamra, Jen mendakwa, menurut Tamra, bahawa dia 'tidak akan dipenjarakan' dan ahli terapinya bersetuju.

“Dia kata dia nak pergi Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung [dan] dia tidak memberitahu kami dia tidak dijemput. Kami tidak tahu,” Tamra menyambung. 'Jadi dia berkata, 'Saya akan pergi ke [WWHL].’ Saya seperti, ‘Oh, bagus. Pergi bersama kami.’”

Walaupun Tamra ingin membawa Jen bersama mereka ke BravoCon, Teddi menggalakkannya menentangnya, memberitahu hos bersamanya, 'Anda sudah pernah dipecat sekali . Sekarang bukan masanya untuk ia berlaku lagi. Kami tidak akan pergi bersama Jen Shah.’” Dan, melihat ke belakang, Tamra mengesahkan Jen tidak muncul.

Yang berkata, dia memang hadir ke parti atas bumbung, di mana Tamra mendakwa dia bercakap dengan Andy, yang membayangkan bahawa Jen telah dipecat daripadaROSLCselepas merayu bersalah melakukan penipuan .

'Saya melihat di mana dia berhadapan dengan Andy, dan ia kelihatan seperti perbualan yang sangat tegang, dan kemudian saya tidak melihatnya selepas itu. Saya tidak tahu sama ada dia pergi atau apa,” kongsi Tamra.

Seperti yang mungkin dilihat peminat, Jen membuka halaman Twitternya di tengah-tengah dakwaan itu menafikan bahawa dia merempuh mana-mana pihak .

'Sesiapa yang percaya saya melanggar parti sesiapa memerlukan pemeriksaan realiti, saya adalah parti itu,' katanya menulis . “Saya juga dibayar untuk Bravocon, berhenti bimbang tentang di mana saya berada. Jika saya tidak menghadiri majlis, parti atau panel anda, maka masa saya tidak berbaloi. Terima kasih kerana menyimpan nama saya di mulut anda dan menjadi trending.”

RHOSLC Jen Shah Nafi Tidak Diundang ke BravoCon atau Ranap

'Sekarang bukan masa untuk menggandakan pembohongan anda,' kata Teddi sebagai jawapan.

Dan Tamra bersetuju.

'Dia mengatakan saya penipu, dan itu tidak pernah berlaku. Saya seperti, 'Kami ada dalam video. Bagaimana anda boleh mengatakan ia tidak pernah berlaku?’ Dia berkata bahawa dia tidak pernah berkata dia akan merempuh BravoCon dan dia tidak dijemput ke BravoCon dan saya seperti, ‘Tunggu. Kami bercakap mengenainya,'' jelas Tamra.

Juga, pada podcast, Tamra menyelar Jill, sebelum ini Suri Rumah Sejati New York City , kerana berkongsi berita kepulangannya kepadaRHONYpada platform berbayar.

“Ia membuat saya marah. Dia tahu betul apa yang dia lakukan. Dia adalah suri rumah paling dahaga yang pernah saya temui dalam hidup saya. Dia mendapat maklumat daripada Vicki. Saya telah memberitahu Vicki bahawa saya akan kembali kerana saya mahu dia mendengarnya daripada saya dan bukannya akhbar, dan Vicki bertemu dengan Jill keesokan harinya dan memberitahu Jill saya akan kembali, jadi dia mendapat pengesahan,” dedah Tamra.

'Dia mendapat bahagian langganan Instagram dan berkata dia mempunyai berita terkini dan saya akan kembali, dan dia tidak mengatakannya dengan cara yang manis dan sopan. Dia mengatakannya dengan cara yang sangat negatif. ‘Dan rakan saya Vicki tidak gembira.’ Ia adalah kurang ajar,” tambahnya.

Tamra seterusnya mengatakan bahawa Jill 'mendapat wang' untuk pengumuman itu dan menyindir dakwaan Jill bahawa dia adalah suri rumah yang 'paling berlebihan'.

'Saya seperti, 'Sekurang-kurangnya saya seorang suri rumah, b-tch,'' dia bertepuk tangan.