Hakim Tamra sedang mendedahkan bagaimana Vicki Gunvalson sedang menerima berita tentang peranannya yang berkurangan pada musim terbaru Suri Rumah Sebenar Orange County .

Berikutan pengesahan Bravo awal minggu ini bahawa Vicki, 57, telah diturunkan pangkat , selepas keluaran Treler RHOC musim 14 , orang dalam mendedahkan sebab sebenar peranan Vicki dikurangkan, menyatakan rangkaian itu hanya cuba bergerak ke arah penonton yang lebih muda, yang juga bermaksud suri rumah yang lebih muda.

'Rangkaian itu mahu menjadi lebih muda,' sumber itu memberitahu Radar Dalam Talian. 'Dia akan terus muncul dalam rancangan itu sebagai kawan untuk musim-musim yang akan datang kerana dia nama keluarga. Tiada siapa yang melihat rangkaian itu menjadikannya ahli pelakon utama lagi. Melainkan musim ini membosankan sepenuhnya.”

Di samping itu, suri rumah asal memperoleh gaji paling besar jadi pengeluaran juga akan menjimatkan banyak wang dengan mengurangkan peranan Vicki.

GAJI RHOC BARU VICKI GUNVALON TERBONGKAR!

Sementara itu, Tamra mengambil halaman Instagramnya untuk berkongsi penghormatan manis kepada rakannya, sambil mendedahkan bahawa Vicki sebenarnya 'sedih' atas berita itu.

“Omg @vickigunvalson dua suri rumah dunk. ????????‍ dari mana saya harus bermula,” tulis Tamra dalam catatan Instagram, bersama dengan video dirinya dan Vicki melepak pada musim sebelumnya.

“Topi, sawo matang, tin bir & 12 tahun penipuan gila. Saya sayang awak, saya benci awak! ????‍ Saya telah melalui banyak perkara dengan awak kawan saya, 'sambungnya. 'Saya telah mengatakannya 12 tahun lalu dan saya akan mengatakannya sekali lagi #BFF (atau sehingga anda marahkan saya lagi ... jk).'

Tamra kemudiannya berkongsi bahawa Vicki sebenarnya agak kecewa dengan berita itu menjadi kawan musim ini, selepas 13 musim menjadi suri rumah sepenuh masa.

'Ia membuatkan saya sedih kerana anda sedih sekarang,' tulis Tamra. “Saya sangat sayangkan awak pinky swear #Ogoftheoc #Changeishard.”

https://www.instagram.com/p/BzebdgeHuSC/'https://realityblurb.com/2019/07/02/vicki-gunvalson-reacts-to-new-friend-role-on-the-rhoc-following -demotion-see-her-post/' target='_blank'>bertindak balas kepada status baharunya di RHOC awal minggu ini, sambil dia mengambil langkah itu sambil mengingatkan semua orang bahawa dia masih 'OG OC.'

'Selama 14 tahun yang lalu saya telah membuka hidup saya, cinta saya, suka dan duka sayaSuri Rumah Sebenar Orange Countydan saya berbangga menjadi 'OG of the OC.' Saya kembali lagi musim ini tepat di tengah-tengah aksi, dan saya harap anda seronok menonton rancangan itu seperti saya menyaksikannya di hadapan kamera. Nantikan Bravo 6 Ogos,” tulis Vicki dalam catatannya pada 2 Julai.

Suri Rumah Sebenar Orange Countymusim 14 ditayangkan pada hari Selasa, 6 Ogos jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Kristin Callahan/ACE/INFphoto.com, Milla Cochran/startraksphoto.com