Hakim Tamra terbuka tentang musim ke-17 akan datang daripada Suri Rumah Sebenar Orange County semasa Soal Jawab dengan peminat dan pengikutnya di Instagram pada malam Rabu.

Mengikuti laporan mengenai potensi bertengkar dengan bintang bersama Heather Dubrow , Tamra mengesahkan dia 'menganalisis semula' dirinya 'rakan lama' rancangan itu , yang juga termasuk Shannon Beador , sebelum mendedahkan dia 'paling terkejut' dengan Emily Simpson di tengah-tengah pengeluaran dan menjanjikan musim baru akan menjadi 'terbaik.'

“Bagaimana anda suka kembali [dan] penggambaran semula? Semua yang awak terlepas atau tidak?” seorang peminat bertanya kepada Tamra di Instagram Storynya pada 9 November.

“Saya lupa betapa penatnya! Saya ketawa, saya menangis, saya menjerit, saya minum banyak... mendapat kawan baru dan menganalisis semula kawan lama,” jawab Tamra, tidak mendedahkan yang mana “ kawan lama ” dia merujuk kepada.

Hakim Tamra di RHOC Return dan Feuds With Co-StarsPeminat lain ingin tahu Tamra yang manaRHOCrakan pelakon musim 17, iaitu dijangka termasuk Heather, Shannon, Emily, Gina Kirschenheiter , Taylor Armstrong , dahulu daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , dan berpotensi sebagai newbie atau dua, paling mengejutkannya semasa penggambaran.

“Siapa yang paling mengejutkan anda (dengan cara yang baik) musim iniRHOC?” mereka telah bertanya.

Dan sementara Tamra tidak mempunyai apa-apa untuk dikatakan, dia mendedahkan, melalui anak panah, bahawa penghormatan itu diberikan kepada Emily.

Hakim Tamra Akui Emily Simpson Mengejutkannya Di Tengah RHOC Musim 17

Apabila Tamra kemudian diminta untuk '[tiga] perkataan untuk menggambarkan musim baharu,' dia berkata ia akan menjadi 'musim terbaik yang pernah ada.'

Hakim Tamra Mengatakan RHOC Musim 17 adalah Terbaik

SebagaiRHOCpeminat mungkin tahu, Tamra dan Emily pernah bertelagah pada masa lalu. Malah, hanya beberapa bulan yang lalu, semasa episod podcastnya dengan Teddi Mellencamp ,Dua T dalam Pod, Tamra memayungi Emily untuk mengada-adakan jalan cerita pada rancangan itu.

'Itu satu langkah yang sangat buruk,' katanya. “Saya tahu satu yang ada di [RHOC] yang setiap tahun, ia adalah sesuatu yang berbeza. Ia sama ada perniagaan yang tidak pernah berjaya atau sesuatu yang tidak masuk akal.'

Kemudian, Teddi menyatakan bahawa Emily teruja kepulangan Tamra , dan 'secara tiba-tiba membuat [dia]… ' Dan Tamra kemudian menuduh Emily 'menari di atas kubur [dia] apabila [dia] dipecat.'

Suri Rumah Sebenar Orange County musim 17 dijangka ditayangkan perdana di Bravo pada awal 2023.