Kredit: Charles Sykes/Bravo

Bila Hakim Tamra mengumumkan kepulangannya ke Suri Rumah Sebenar Orange County , kerajaan Bravo runtuh. Ramai peminat tidak sabar untuk menonton Tamra menuntut semula orennya dan mengambil mahkota kuasa daripadanya Heather Dubrow , yang boleh dikatakan tidak dicabar sepanjang musim 16.

Tamra dan Heather, yang pernah rapat, terlibat dalam pakatan mereka apabila Tamra menuduh Heather menghasilkan sendiri . Kemudian, dalam apa yang kelihatan sebagai langkah yang dikira, Heather didakwa memberi maklumat kepada Andy Cohen untuk menyekat kemunculan semula Tamra.

Pada episod 20 Julai Tamra Dua T Dalam Pod podcast, tawas itu mendedahkan reaksi Heather terhadap berita baru-baru ini. Menurut Tamra, Heather adalah rakan pelakon pertama yang menghubunginya selepas mengetahui kepulangannya.

'Sudah tentu [dia],' kata hos bersama Teddi Mellencamp dengan ketawa. 'Adakah anda fikir ia adalah kerana... langkah berjaga-jaga, atau kerana dia sangat teruja untuk anda?'

'Nah, inilah perkaranya, dia menghubungi saya untuk hanya berkata seperti 'oh sudah tiba masanya' anda tahu atau sesuatu seperti itu, dia menghantar mesej kepada saya,' kongsi Tamra, melalui berat . Dia tidak dapat membalas teks Heather, bagaimanapun, kerana Bravo tidak mengumumkan berita itu secara terbuka.“Saya terpaksa menjauhkan diri dari media sosial kerana jika sesiapa menulis kepada saya atau DM saya, dan pergi ‘tahniah,’ saya akan buat seperti ibu jari ke atas, hati, anda tahu maksud saya? Saya tidak boleh membantu diri saya sendiri. Saya mempunyai serum kebenaran yang mengalir melalui urat saya, 'kata Tamra. 'Jadi saya seperti saya perlu keluar dari media sosial kerana seseorang akan mengatakan sesuatu dan saya akan meniupnya.'

Lelaki berusia 54 tahun itu menyambung, “Jadi saya tidak menjawab dan bila Jill [Zarin] mengumumkannya dan kemudian ia keluar, saya fikir Andy [Cohen] memberitahu saya 'ya mereka mengesahkannya kepada pelakon.' Jadi saya membalasnya. Saya berkata 'terima kasih banyak' dan itu sahaja.'

Dia juga mengusik beberapa drama masa depan dengan Shannon Beador , bekas rakan pelakonnya dan BFF, yang didakwa menghantui Tamra selepas pemecatan 2020.

'[Saya] pasti perlu mengadakan perbualan yang mendalam dan keras dengan Shannon, yang mungkin akan menimbulkan emosi,' kata Tamra, melalui berat .

'Ia akan menjadi sukar, ia akan menjadi panas tetapi saya berharap pada penghujung hari kami dapat menyelesaikan apa yang berlaku pada masa lalu kerana kami adalah kawan yang sangat baik selama bertahun-tahun.'

Tamra mendedahkan, '[Shannon] menghantar mesej kepada saya semalam mengatakan semoga berjaya di 'Tonton What Happens Live' jadi, anda tahu, saya merindui persahabatan. Saya tidak suka perkara yang berlaku. Saya perlukan jawapan, seperti saya perlukan jawapan untuk dapat mendekatinya semula.”

Adakah Shannon dan Tamra akhirnya akan berdamai? Ramai peminat mendoakan perikatan itu, berharap ia akan menggoncang dinamik musim lalu, yang membelenggu penarafan dan meletakkan Heather di tempat yang tetap berkuasa.