Kredit: Xavier Collin/Agensi Akhbar Imej/ABACA/INSTARimages

Teddi Mellencamp dan Hakim Tamra memulakan podcast terkenal mereka selepas dipecat daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills dan juga Suri Rumah Sebenar Orange County . Ramai peminat terkejut dengan gandingan itu, kerana bintang-bintang itu nampaknya mempunyai sedikit persamaan (selain daripada bekas pekerjaan mereka sebagai 'Suri Rumah').

Tetapi apabila episod menurun, podcast itu dengan cepat menjadi salah satu yang paling popular di alam semesta Bravo, sebahagiannya disebabkan oleh kejujuran dan pendapat kejam mereka tentang francais.

Pada Podcast 'Two T's In A Pod'. , Teddi dan Tamra mendedahkan jalan cerita yang 'disunting' dari rancangan masing-masing - yang membuat mereka kecewa.

'Terdapat sesuatu yang lengkap dengan Di mana , apabila Dove dilahirkan,” kata Teddi, semasa menyampaikan kelahiran anak ketiganya pada tahun 2020. “Cukup banyak … segala-galanya tentang Dove telah disunting semasa saya hamil dengannya.”

Dia terus memberikan butiran, 'Seperti fakta bahawa saya tidak tahu [saya hamil] sehingga saya berumur 15 minggu, [dan juga] fakta bahawa kami mengambil lapan ujian kehamilan.'Mengenai Tamra, bintang itu mendedahkan, 'Mereka memotong semua urusan perniagaan saya. Jadi tiada siapa - maksud saya jelas [melainkan] anda mengikuti saya di media sosial ... - tahu bahawa saya memulakan Vena CBD, dan kami mengadakan pesta besar, pesta pelancaran.'

Lelaki berusia 55 tahun itu menambah, “Seluruh pelakon berada di sana. S**t turun, bertengkar, dan mereka memotongnya sepenuhnya.”

Awal tahun ini, Andy Cohen diumumkan kepulangan Tamra untuk musim 17, tiga tahun selepas dia dipecat. Ramai peminat berharap dia akan mengembalikan tenaga (dan drama) ituRHOC, yang menyaksikan penurunan dalam penilaian selepas Heather Dubrow pengenalan semula.

Penonton tertentu mendakwa Heather adalah sebab penurunannya, dan tawas Kelly Dodd baru-baru ini menunjukkan bahawa Heather 'membayar dia' pada musim akan datang, yang baru sahaja selesai penggambaran. Mungkin kita akan dapat melihat semuanya - jika ia tidak disunting.