Kredit: Kristin Callahan/ACE Pictures/INSTARimages, MEGA

Stassi Schroeder baru-baru ini duduk dengan pengacara rancangan bual bicara Dewan Tamron untuk membincangkan kesukaran yang dia hadapi semasa melepaskan tembakan Peraturan Vanderpump dan pelajaran yang dia pelajari dari masa lalunya tingkah laku tidak sensitif kaum . Perbualan nampaknya berjalan lancar, walaupun kedua-dua wanita berbeza pendapat tentang apasungguhtelah turun.

Untuk temuduga , Stassi menangani pemecatannya dan menyatakan bahawa dia bekerja dengan seorang guru untuk menjadi lebih 'anti-perkauman', mengatakan bahawa dia memahami sebab tindakannya (termasuk memanggil polis pada satu-satunya orang kulit hitamPeraturan Pamahli pelakon, Faith Stowers , untuk jenayah yang dia tidak lakukan) adalah bermasalah .

Sumber kemudian melaporkan kepada Kami Mingguan bahawaAsas Tahap Seterusnyapengarang sebenarnya berasa 'tidak bersedia' dan 'terperangkap' semasa penampilannya, yang mana Pertunjukan Dewan Tamron tuan rumah mendapat sambutan yang menarik.

“Pada hari lain saya diberitahu bahawa terdapat laporan bahawa Stassi berasa ‘tidak bersedia’ dan ia adalah ‘janggal’. Walaupun saya telah menjadi penyangak — apa pun maksudnya,” kata Tamron dalam klip itu, yang disiarkan semula oleh akaun Queens of Bravo. “Sekarang, saya tidak memberitahu orang soalan khusus yang akan saya ajukan kepada mereka. Bagaimana mereka menjawab, itu terpulang kepada mereka. Tetapi topik dan semua yang kami bincangkan, Stassi tahu. Dia tahu perkara itu. Dia tahu apa yang saya akan tanyakan kepadanya. Bukan soalan.”

Pengacara rancangan bual bicara kemudiannya terus menjelaskan bahawa dalam membincangkan topik temu bual, Pasukan PR Stassi yang baru diupah meminta mereka hanya akan bercakap tentang isu perkauman dan tidak membangkitkan beberapa ibu-t0-be komen lepas yang boleh dipersoalkan pada pergerakan #MeToo.Tamron berkata bahawa ia 'memukul hati saya bahawa saya tidak bertanya kepadanya,' kerana Stassi sebelum ini mengkritik wanita kerana bercakap tentang gangguan seksual.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Queens of Bravo (@queensofbravo)

Tamron meneruskan dalam klip itu, 'Memandangkan dia hamil lima bulan, isu perlumbaan cukup sukar untuknya dan bagi saya dan banyak perkara yang perlu dibongkar, termasuk itu. nazi bagaimana , jadi saya berkata kita tidak akan melalui jalan itu tetapi kita akan menghadapi perbualan yang sukar ini yang sepatutnya kita semua ada untuk menyediakan platform yang lebih baik untuk anak-anak kita.”