Kredit: Charles Sykes/Bravo

Taylor Ann Green mengambil Kisah Instagramnya pada hujung minggu untuk bertepuk tangan Peraturan Vanderpump ahli pelakon James Kennedy , yang mencadangkan tiada gadis cantik dalam barisan pelakon Pesona Selatan semasa keluar dengan teman wanitanya , Ally Lewber , pada malam Jumaat.

Berikutan diss itu, yang James cuba sandarkan, Taylor menyiarkan beberapa bayangannya sendiri.

“‘Hei Alexa… seterusnya.’ Cinta, gadis hodoh dariPesona Selatan,” tulisnya, seperti yang dilihat dalam tangkapan skrin yang dikongsi olehRatu Bravopada Instagram , semasa James mempersembahkan set DJ di salah satu BravoCon peristiwa itu.

Taylor Ann Green Menjawab James Kennedy Memanggil Gadis Pesona Selatan Hodoh

Menurut laporan, orang dalam memberitahu Muka surat Enam bahawa James didengari memberitahu rakan-rakan pada hari Jumaat bahawa tidak ada gadis 'cantik'.Pesona Selatan.'Saya tidak pernah menyangka ada gadis cantikPesona Selatan, 'dia didakwa memberitahu Ally dan rakan-rakan, sambil menyatakan bahawa dia juga 'tidak faham' mengapa 'semua orang berfikir [ Shep Rose ] comel.'

Walau bagaimanapun, apabila berdepan tentang topik itu di acara BravoCon, James bersikap malu kerana dia seolah-olah mengaku membuat komen itu.

“Jelas sekali terdapat ramai gadis cantik di [Pesona Selatan],” kata James, melalui Halaman Enam.

Dan apabila orang ramai mula mengejek, James menjelaskan, 'Saya tersilap dengan pertunjukan, kerana jelas terdapat banyak gadis cantik di [Pesona Selatan],” tetapi dia enggan mendedahkan rancangan yang dimaksudkannya.

'Saya ambil balik juga,' James menegaskan.

Tetapi Datang Aspen tidak berpuas hati, berkata, “Saya sangat kecewa. Saya sangat kecewa.” Shep juga tidak berpuas hati, dan dia membalas tembakan ke arah DJ dengan mengatakan dia 'kelihatan 80.'

Pada masa lain pada hujung minggu, James mengulas mengenai percintaan baru-baru ini daripada pengantin perempuan keretapinya , Rachel Leviss .

“Ia adalah pelik. Tetapi secara jujur, saya menjalani hidup saya, dan semua orang dapat menjalani kehidupan mereka, 'kata James Kami Mingguan pada Sabtu. 'Saya maksudkan, Raquel seperti sedang menggoda dengan [ Peter Madrigal ]. Seperti, dia mempunyai lidahnya ke tekak Peter semasa parti See You Next Tuesday saya [semasa] minggu pertama [penggambaran].”

'Sekarang, ia adalah Schwartz. saya tidak tahu. Dia suka homey-hopping sikit,” akuinya.

Menurut James, pertemuan Raquel membuatkan dia mempersoalkan persahabatannya di rancangan itu.

“Oh, ya. Kita akan lihat bagaimana ia berlaku pada musim ini,” usiknya. “Tetapi sekarang ia adalah persahabatan yang sebenar. Ia adalah emosi sebenar. Jadi itulah sebabnya ia menjadi begitu mendalam.'

“[Tetapi] kami baik. Tiada darah busuk,” sambungnya. “Seperti yang saya katakan, ia berakhir dengan baik, dan saya tidak mengharapkan apa-apa selain yang terbaik untuk semua orang.”

Juga di BravoCon, James membincangkannya hubungan dengan Ally .

'Setakat perkahwinan - saya tidak pernah berkahwin - jadi jelas itu adalah sebahagian besar daripada apa yang saya mahukan dalam hidup saya. Tetapi saya benar-benar fokus pada kerjaya saya juga sekarang,” katanya. 'Hubungan ini berbeza hanya kerana ia adalah hubungan yang berbeza, anda tahu? Kami adalah manusia. Kami adalah makhluk yang sangat intelek, dan saya rasa ia luar biasa dan saya sangat gembira.'