Kredit: Charles Sykes/Bravo

Taylor Armstrong mendedahkan jika dia masih berkawan dengan bekas Suri Rumah Sebenar Beverly Hills castmate Kyle Richards semasa sesi Soal Jawab di Instagram Storynya pada hari Rabu.

Sebelum membincangkan ahli yang paling kucar-kacir Suri Rumah Sebenar Orange County musim 17, berkongsi jika anak perempuan Kennedy akan muncul, menerangkan dinamiknya dengan Lisa Vanderpump , dan banyak lagi, Taylor menawarkan kemas kini tentang tempat dia berdiri bersama Kyle .

“Adakah anda masih berkawan baik dengan Kyle Richards?” seorang peminat bertanya pada 7 Disember.

“Saya dan Kyle akan sentiasa mempunyai ikatan istimewa. Portia dan Kennedy sering bersama pada awal [RHOBA]. Saya harap penonton dapat menyaksikan semua ketawa Kyle dan saya bersama-sama dan masa kami dengan gadis-gadis kami, 'jawab Taylor.

RHOC Taylor Armstrong mengenai Jika Dia Masih Berkawan Dengan Kyle Richards dari RHOBHPeminat kedua tertanya-tanya, 'Siapa yang paling kucar-kacir musim ini?'

Tetapi, daripada menjawab soalan kosong, Taylor mencadangkan ia sama ada dia atau ahli pelakon yang kembali Hakim Tamra WHO kacau periuk paling tengah musim 17 .

'Ia bermula [dengan] T jadi anda hanya perlu tunggu dan lihat... Apabila anda meletakkan Dua T bersama-sama, kadangkala anda mendapat TNT,' usiknya.

Taylor Armstrong pada Messiest RHOC Cast Member pada Musim 17

Adapun sama ada atau tidakRHOCpenonton akan melihat Kennedy, yang dia kongsi dengannya arwah bekas suami Russell Armstrong , pada musim 17, Taylor mengesahkan mereka akan melakukannya.

'Adakah kita dapat melihat Kennedy dalam rancangan itu?' seseorang bertanya.

“Ya!” Taylor, yang telah berkahwin dengan suami kedua John Bluher sejak 2014, didedahkan. “Anda akan melihat Kennedy musim ini pada [RHOC]. Sukar untuk mempercayai dia mencapai [empat] pada musim pertama [RHOBA], dan dia berumur 16 tahun sekarang.'

Taylor Armstrong mengenai Jika Kennedy Akan Dilihat di RHOC Musim 17

Taylor juga membincangkan hubungan semasanya dengan Lisa — secara bulat-bulat.

“Adakah anda dan rakan LVP?” seorang peminat ingin tahu.

“[RHOBA] OG akan sentiasa menjadi keluarga kepada saya. Kami melalui banyak perkara bersama-sama, ia mewujudkan ikatan yang akan bertahan seumur hidup saya,” balas Taylor mengenai keseluruhan pelakon musim awal.

RHOC Taylor Armstrong mengenai Jika Dia Masih Berkawan Dengan Lisa Vanderpump RHOBH

Taylor kemudian bertindak balas kepada salah seorang pengikutnya yang bertanya khabarnya pengalaman penggambaranRHOC berbeza dari zamannyaRHOBA.

“Menjadi DAN pada [RHOBA], saya terlibat dalam semua drama dari awal, dan ia adalah padang permainan yang sama rata. Melompat ke dalam kumpulan rakan yang mempunyai sejarah, saya terpaksa bangkit untuk mempercepatkan isu mereka yang mendahului saya,” jelas Taylor. 'Tidak wajar untuk mengulas masa lalu, kelihatan dahaga - saya menantikan masa depan dan bagaimana rupanya untuk kumpulan rakan kami yang sedang berkembang.'

“Saya juga berterima kasih kepada telah mempunyai kawan perempuan saya [Hakim Tamra] di sisi saya semasa [RHOC],” tambah Taylor.

Taylor Armstrong mengenai Perbezaan Antara RHOC dan RHOBH

Suri Rumah Sebenar Orange Countymusim 17 dijangka ditayangkan di Bravo pada awal 2023.