Teddi Mellencamp sedang bertindak balas terhadap Lisa Vanderpump Adegan dipotong dari musim ini Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Semasa menghadiri acara Wango Tango iHeartRadio pada Sabtu lalu, 1 Jun, Teddi mula-mula berkongsi pendapatnya tentang Lisa menghadiri perjumpaan itu sebelum menangani berita tentang adegan Lisa sedang dipotong daripada rancangan itu dan perasaannya tentang kepulangan musim 10.

“Saya harap dia melakukan apa sahaja yang dia mahu lakukan. Saya rasa saya mahukan apa sahaja yang membuatkan dia berasa terbaik,” kata Teddi Kehidupan Hollywood . “Hati saya berkata ya. Saya rasa dia akan... Apabila usus awak, intuisi awak memberitahu awak sesuatu, saya rasa dia akan datang.”

Teddi memberikan temu bualnya sebelum Lisa membuat pengumuman yang mengejutkan pada hari Selasa bahawa dia merancang untuk berhenti RHOBH dan akan melangkau perjumpaan semula.

Menurut Teddi, dia tidak pernah melihat Lisa sejak 8 September 2018, ketika dia menghadiri majlis perkahwinan itu daripada Denise Richards dan Aaron Phypers di Malibu, California, dan percaya Denise adalah satu-satunya orang yang Lisa masih bercakap dengannya.Seperti yang mungkin dilihat peminat, Lisa mendedahkan di Twitter bulan lalu bahawa pengeluar telah 'memotong semua adegan [dia]' daripadaSuri Rumah Sebenar Beverly Hills' musim kesembilan dan dia mungkin akan dilihat hanya pada episod akhir, yang difilemkan pada restoran barunya di Caesar's Palace , Taman Koktel Vanderpump.

'Saya fikir tiada seorang pun daripada kita tahu apa yang akan berlaku dari lantai bilik pemotongan. Kami banyak membuat penggambaran dan banyak yang tidak ditayangkan kerana ia hanya satu jam persembahan supaya kami semua boleh mengatakan perkara yang sama,” kata Teddi sebagai respons kepada adegan potong Lisa.

'Terdapat banyak perkara yang saya rakamkan yang tidak pernah dilihat, jadi itulah keadaannya,' tambahnya.

Mengenai potensi kembalinya untuk musim ke-10, Teddi mengakui terdapat ketidakpastian di tengah-tengah beberapa khabar angin yang tidak dapat dipastikan yang baru-baru ini menyatakan bahawa pekerjaannya dan Tambah Dada 's berada di talian.

“Kami perlu memainkannya dengan telinga. Anda tidak pernah tahu sehingga tiba masanya. Ia adalah apa itu,' jelasnya. “Ada beberapa perkara yang hebat dan ada masa yang sukar. Saya telah membuat beberapa hubungan yang hebat. Saya telah belajar banyak dan perkara berjalan lancar dengan keluarga dan perniagaan saya dan saya sihat. Saya benar-benar tidak mempunyai sebarang aduan.'

Dalam lebih banyak berita RHOBH, Kami Mingguan sedang berkongsi butiran lanjut tentang perkara yang berlaku pada perjumpaan semula minggu ini. Sumber memberitahu laman web itu Camille Grammer mengalami kerosakan besar semasa penggambaran.

'Pada satu ketika, Camille akhirnya keluar dari pentas dan mengalami kerosakan sepenuhnya,' kongsi orang dalam, sambil menambah bahawa Camille juga 'menyertainya' dengan Denise .

Laporan awal dari outlet itu menyatakan bahawa Camille berada di 'kerusi panas,' kerana rakan pelakonnya 'mengambilnya untuk bertindak.'

Selepas rakaman perjumpaan itu, Camille melalui Twitter untuk mendedahkan bahawa dia menyesal hadir itu dan menggambarkannya sebagai 'mimpi ngeri.'

Camille Grammer Menyesal Menghadiri Reunion RHOBH

Bravo masih belum mengumumkan bila reunion itu akan disiarkan.

Kredit Foto: Sara De Boer/startraksphoto.com, Vince Flores/startraksphoto.com