Teddi Mellencamp sedang melawan selepas dituduh mencemuh Camille Grammer Anak perempuan, Mason, pada episod minggu lepas daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Selepas mengusik apa yang akan datang pada baki episod musim sembilan, Teddi membuka blog mingguannya. Di sana, dia melawan balik tuntutan Camille terhadapnya. Dia memberi jaminan kepada penontonnya bahawa dia tidak akan bersikap biadab atau meremehkan anak seseorang.

'Melihat Camille dan Kimber bercakap tentang saya mengenai 'mengejek' anak perempuan Camille, Mason, sangat menjengkelkan. Saya tahu saya telah termakan air panas bercakap secara mutlak, tetapi saya sama sekali tidak akan dengan sengaja bersikap biadab atau meremehkan anak sesiapa pun,” dia menulis .

Menurut Teddi, Camille dan rakannya berbincang tentang detik yang berlaku antara pelakon dan suami mereka di mana mereka semua melambai dan bertanya khabar.

'Jika pada bila-bila masa Mason berasa diremehkan maka saya dengan tulus ikhlas memohon maaf,' kata Teddi, tertanya-tanya mengapa Camille enggan membincangkan kejadian itu dengannya secara langsung.'Camille juga membuat satu titik untuk mengambil pukulan pada akauntabiliti saya,' sambungnya. 'Seolah-olah menjadi tema biasa apabila orang mahu menjatuhkan saya dan apa yang saya lakukan, tetapi apa yang saya boleh lakukan ialah mentertawakannya... Saya seorang jurulatih akauntabiliti untuk kesihatan dan kecergasan, bukan orang kaya yang berkelakuan buruk.'

Adapun apa yang tinggal untuk datang pada baki episodSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan, Teddi berkata episod itu 'sesak' semasa temu bual dengan Kehidupan Hollywood .

'Terdapat banyak drama, tetapi kami sangat seronok. Saya teruja, sudah tentu,” kata Teddi.

Teddi juga agak 'gugup' untuk menonton musim ini kerana dia mempunyai 'masa sukar di hadapan.'

'Tetapi, anda tahu, semuanya adalah peluang pembelajaran,' jelasnya. 'Saya mempunyai perkara yang saya harap saya lakukan secara berbeza, tetapi itulah kehidupan! Jika semuanya sempurna sepanjang masa, maka anda mungkin tidak jujur ​​dengan siapa anda sebenarnya.'

Mengenai musim 10, yang akan tidak termasuk bintang lama Lisa Vanderpump , Teddi berkata dia bermain kembali 'dengan telinga.'

Kredit Foto: Jesse Grant/Bravo, Kathy Hutchins/Shutterstock.com