Kredit Foto: Xavier Collin/Agensi Akhbar Imej / MEGA

Teddi Mellencamp terbuka tentang dia dan suami Edwin Arroyave kesusahan rumah tangga pada salah satu episod terbaru podcastnya.

Sebelum dihidangkan Dorit Kemsley drama di Membeli Beverly Hills tayangan perdana awal bulan ini dan perkongsian a penyesalan besar dari zaman dia lagi Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , Teddi mendedahkan bahawa dia dan Edwin mencapai satu kejayaan dalam perunduran perkahwinan selepas bertahun-tahun tanpa menyelesaikan isu utama antara mereka.

“Apabila saya dan Edwin pada asalnya bermula pada persembahan , kami telah melalui sesuatu yang agak sukar dan saya hanya menutupnya, sebarang pemikiran untuk memprosesnya, apa sahaja, kerana saya hanya mahu memberikan ilusi bahawa hidup kami sempurna dan semuanya baik,” akui Teddi pada episod 14 November. daripada Dua T dalam Pod . “Dan ia bagus. Kami ibu bapa yang hebat. Kami bergembira bersama. Ia tidak bermakna ia buruk. Kami tidak pernah berusaha untuk membetulkan apa yang berlaku pada masa lalu kami dan ia adalah salah satu penyesalan terbesar saya.'

Walaupun Teddi tidak mendedahkan apa isu itu, dia berkata walaupun ia 'sesuatu yang boleh diperbaiki,' ia juga sesuatu yang mengubahnya dan membebankannya. Jadi, setelah berjuang selama bertahun-tahun, dia dan Edwin dijadualkan berundur perkahwinan.

'Sebelum kami bertolak ke majlis pertunangan, kami pergi ke [a] acara Patron dan acara Patron itu hebat [tetapi] pada penghujung acara, kami terlibat dalam pertarungan besar ini,' kongsi Teddi.Menurut Teddi, dia akan berunding tetapi tidak suka bergaduh. Sebaliknya, dia membiasakan diri untuk membenarkan tingkah laku tertentu sebagai cara untuk mengatasinya.

'[Saya] seperti, 'Saya akan melalui masalah kanser, saya berurusan dengan ini, saya mengalami masa yang sukar ini dan sekarang anda menjerit kepada saya,'' dia teringat. 'Ia adalah pada akhir acara Patron.'

Kedua-dua mabuk, Teddi dan Edwin tidak dapat mengesan kunci bilik mereka, dan di tengah-tengah pertelingkahan mereka, mereka membuat panggilan selama 24 minit untuk Ayah Teddy , ahli muzik John Mellencamp .

“Itu adalah tahap betapa buruknya hujah itu. Kami menggunakan telefon pembesar suara dan ayah saya seperti, 'Apa yang kamu berdua lakukan? Ini adalah kegilaan. Anda minum terlalu banyak di acara dan kini anda cuba bergaduh tentang perkara yang berlaku lapan tahun lalu. Berhenti. Masuk ke dalam bilik anda,'” Teddi mendedahkan, sambil menambah bahawa keesokan harinya adalah 'kejam.'

Nasib baik, selepas malam panas mereka, Teddi dan Edwin memulakan retret perkahwinan mereka, di mana mereka mengambil bahagian dalam ujian, kuiz, dan aktiviti lain dan mengetahui bahawa Teddi lebih bersifat introvert, dan lebih tidak selamat , daripada yang mereka sedari — dan dengan itu memerlukan lebih fokus pada 'penerimaan diri.'

“Di situlah saya dan Edwin ada seperti satu kejayaan sebenar di mana dia memandang saya dan dia seperti, 'Adakah ada sesuatu yang saya lakukan di mana saya tidak memberikan apa yang anda perlukan?' Dan saya seperti, 'Sejuta peratus. Saya perlukan kebaikan dan kemesraan dan kasih sayang daripada awak.’ Dan dia seperti, ‘Saya tidak tahu awak memerlukan perkara itu,’” Teddi menceritakan.

Mengimbas kembali, Teddi berkata dia menyesal tidak berkongsinya kegawatan rumahtanggaRHOBA .

'Saya mempunyai beberapa wanita dari rancangan itu yang saya masih bercakap tetapi tidak seperti Kyle, hantar mesej kepada saya, 'Adakah anda dan Edwin okay?' kerana saya melakukan [a] siaran. Dan soalan seperti itu, sudah tentu ia datang dari hati dan saya tahu ia adalah dengan niat yang baik, tetapi juga, anda sangat takut untuk terdedah pada rancangan itu kadang-kadang kerana wanita lain akan menggunakan kelemahan anda sebagai kelemahan, 'jelas Teddi. . 'Jika saya boleh kembali, saya akan membiarkan semuanya bermain dan tidak cuba untuk bersaing dengan Joneses.'

Beralih ke drama Dorit diMembeli Beverly Hillstayangan perdana, Teddi berkata perkara-perkara terbongkar ketika mereka cuba pergi dan Dorit perlu menggunakan tandas.

“Saya cuba pergi. Saya seperti 'Dorit, sekarang!' Dan dia seperti, 'Saya akan pergi ke tandas.' Dan ada seorang pengawal keselamatan yang tidak mengenali siapa Dorit dan berkata, 'Ada seorang VIP yang perlu pergi ke tandas,'” kongsi Teddi. 'Jadi Dorit keluar dengan penuh semangat, 'Kita perlu mencari lelaki itu. Kami perlu mencari siapa VIP itu.’ Jadi kami menghabiskan 30 minit lagi mencari siapa yang tidak akan membenarkan Dorit pergi ke bilik air.”

Juga semasa podcast, Teddi menjawab soalan daripada peminat, yang ingin tahu sama ada dia akan kembali keRHOBA jika tawaran itu cukup hebat.

'Ia tidak wujud [untuk] mendapatkan tawaran besar [selepas] anda telah dipecat,' jawab Teddi. 'Anda akan mendapat apa sahaja tawaran yang anda tinggalkan. Anda akan mendapat tawaran musim depan.”

Tetapi bagi Teddi, a kembali keRHOBA tidak akan mengenai wang.

“Setahun yang lalu, saya akan berkata 100 peratus tidak, apa yang saya mahu ialah [ Suri Rumah Sejati: Perjalanan Gadis Terbaik ]. Seperti yang ayah saya suka berkata, 'Tutup kaki anda.' Dia seperti, 'Anda perlu bermain keras untuk mendapatkan,'' dedah Teddi.

Namun, selepas menonton drama daripada RHOBAmusim 12 , kebanyakannya berlaku di luar kamera , Teddi berkata dia akan kembali 'kerana ada perkara yang saya tidak boleh nyatakan sebelum ini bahawa saya akan berubah.'

'Apabila saya memulakan persembahan, saya adalah kulit manusia kerana apa yang berlaku. Dan kemudian saya pergi ke sekumpulan wanita yang... Jika anda menunjukkan tanda kelemahan, ia menyedihkan. Dan saya harap saya akan menunjukkan kelemahan saya dan bukannya cuba mengukur kekuatan mereka,' akuinya.