Teddi Mellencamp melihat kembali masanya Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim lapan semasa temu bual minggu ini.

Bercakap tentang musim sulungnya dalam siri realiti TV Bravo, Teddi mengakui bahawa ia agak nyata mengimbau kembali detik-detik tertentu dengan bintang bersamanya beberapa bulan selepas melaluinya semasa pengeluaran.

'Ketika saya menonton mengingati dengan tepat bagaimana perasaan saya pada saat itu dan dibanjiri dengan emosi yang sama,' jelasnya kepada Haute Living pada 19 Jun.

Teddi menyertai pelakon daripadaSuri Rumah Sebenar Beverly Hillspada tahun 2017 dan apabila dia melakukannya, dia menerima beberapa nasihat yang sangat berguna daripada bapa pemuziknya, John Mellencamp , yang memberi jaminan kepadanya bahawa menjadi dirinya sendiri adalah aspek paling penting untuk menyertai rancangan realiti itu.

“Nasihat terbaik yang saya dapat sebenarnya daripada ayah saya. Dia memberitahu saya, tidak kira apa. Jadi diri sendiri. Jadilah diri anda yang tulen walaupun orang lain tidak menyukainya. Anda tidak boleh menyesali apa sahaja yang anda lakukan jika anda menjadi diri anda,” dedahnya.Semasa dia berada di pameran itu, Teddi mengalami pasang surut dan ditubuhkan beberapa persahabatan bersama bintang-bintangnya, iaitu Kyle Richards , siapa dia bercakap dengan setiap hari .

“Kyle [Richards] dan saya bercakap/sms setiap hari dan kami cuba berkumpul untuk mendaki atau sushi sekerap yang dibenarkan oleh jadual gila kami.”

Walaupun lariannya dalam rancangan itu kadang-kadang memberi tekanan, terutamanya semasa dia banyak lari dengan Erika Jayne dan Dorit Kemsley , Teddi tidak menyesal apabila tiba masanya pada musim kelapan.

'Saya tidak akan mengubah apa-apa kerana jalan yang saya lalui membawa saya ke sini dan saya bangun setiap hari berasa bertuah kerana saya dapat bersemangat dengan pekerjaan saya,' katanya.

Sebagai tambahan kepada peranan sepenuh masa beliau padaSuri Rumah Sebenar Beverly Hills, Mellencamp juga merupakan jurulatih akauntabiliti, yang didakwanya membantunya menghadapi kehidupan seharian.

“Jika anda bertanggungjawab kepada diri sendiri dan pada kata-kata anda, anda akan merasakan kedamaian dan kebahagiaan. Saya bukan sekumpulan kegembiraan setiap hari apabila saya bangun tetapi apabila saya mengingatkan diri saya tentang matlamat harian saya dan tahu saya akan menyelesaikannya, saya berasa bangga dan gembira,” jelas Teddi. 'Bertanggungjawab dan komited kepada saya telah menjadikan saya seorang yang lebih bahagia.'

Kredit Foto: Sara De Boer/startraksphoto.com