Teddi Mellencamp telah tampil ke hadapan dengan apa yang dia dakwa adalah sebab sebenar di sebalik Kristal Kung-Minkoff 's pengasingan daripada bekas rakan-rakannya.

Berbulan-bulan selepas itu Tambah Dada berkata dalam a Suri Rumah Sebenar Beverly Hills pengakuan itu Crystal memberitahunya 'Dia bertengkar dengan, seperti, 14 rakannya,' Teddi mengambil podcastnya, di mana dia mendakwa mengetahui butiran tentang 'isu muktamad' wanita itu dengan Crystal.

'Crystal bukan sahaja mempunyai isu di mana semua wanita yang benar-benar kaya ini membandingkan nota dan mempunyai masalah dengan dia bercakap tentangnya di belakangnya, dia juga memberitahu salah seorang wanita kaya ini yang dia tidak akan melakukannya.Suri rumah, suruh dia jangan buatSuri rumah, dan kemudian melakukannyaSuri rumah,” Teddi menjelaskan pada episod baru-baru iniDua T dalam Pod, melaluiZon Suami Sejatipada Instagram . “Dan itu adalah isu muktamad dengan 14 rakan itu. Itu sahaja.”

Teddi juga menjelaskan bahawa dia 'dalam kumpulan yang berasingan' daripada wanita yang tidak dinamakan ini.

'Kumpulan Ibu dan Saya dengan Crystal benar-benar terpisah daripada gadis-gadis kaya ini,' katanya.

SebagaiRHOBApeminat mungkin ingat, Teddi sebelum ini membahas topik itu pada episod Jun podcastnya. Pada masa itu, bagaimanapun, dia menyatakan bahawa orang dalam kumpulan rakan Crystal mempunyai 'mesej' dia 'melalui DM' tentang drama mereka.“Ia sekumpulan perempuan, kami bercakap seperti [RHOBA]-jenis wanita hanya bukan dengan kamera, dan akan ada dua pihak, tetapi dalam setiap kumpulan rakan adakah orang bergosip tentang satu sama lain? Ya, jadi saya rasa itulah yang berlaku,' kongsi Teddi, sambil menambah bahawa Crystal telah 'mengatakan sesuatu kepada seseorang dan orang itu kemudian menghantarnya kepada kumpulan rakan yang lain.'

Pada masa yang sama, Crystal memberitahu peminat yang ingin tahu di Instagram bahawa pada akhirnya, “ ia hanya [tiga] orang .”

'Selebihnya kembali dan meminta maaf,' dakwanya.

Kemudian, tidak lama kemudian, Crystal memberitahu Entertainment Tonight itu drama dia dengan perempuan 'sebenarnya mengenai persembahan itu.'

'Kadang-kadang orang tidak mahu anda keluar dari gelembung yang mereka biasa lakukan,' katanya.

Sementara itu, semasa penggambaran pada pertemuan semula musim ke-12, Kyle Richards membayangkan bahawa ada lebih kepada cerita daripada drama yang mengelilingi peranan Crystal dalam rancangan itu.

“Saya dengar ia benar-benar tiada kaitan dengan persembahan itu. Tetapi saya tidak mahu bercakap tentang perkara yang diperkatakan mengenainya,” kongsinya.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion bersambung dengan bahagian dua Rabu depan, 19 Oktober, di 8/7c di Bravo.