Kredit: Chares Sykes/Bravo, Shutterstock/Dfree

Teddi Mellencamp ditimbang pada Kathy Hilton 's Anugerah Pilihan Rakyat drama semasa episod terbaru podcast kongsinya dengan Hakim Tamra ,Dua T dalam Pod.

Hampir dua minggu selepas itu Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ahli pelakon menghadiri majlis 6 Disember, di manaUndang-undang & Ketenteraman: Unit Mangsa Khasbintang Mariska Hargatay memenangi anugerah Bintang TV Drama 2022 untuk peranannya yang telah lama berlakon sebagai Olivia Benson , Teddi bertindak balas kepada Kathy menyapu semula lipglossnya di tengah-tengah ucapan penerimaan hati aktres itu.

Selepas Tamra mengakui dia tidak 'cukup mengenali [Kathy] untuk membaca apa yang dia lakukan,' Teddi mengkritik yangRHOBAkawan .

'Sebagai penonton, saya hanya akan mengatakan bahawa [Kathy] hanya tidak tahu apa-apa, seperti dia mungkin seorang yang mementingkan diri sendiri dan hanya berfikir seperti, 'Oh saya akan bangun di sini dan korek dalam beg saya .’ Seperti setiap orang tahu itu mengganggu,” kata Teddi, melalui berat .

Menurut Teddi, dia merasakan Kathy sepatutnya membenarkan Mariska mendapat perhatian seperti yang dilakukan oleh bintang-bintang dan rakan penyampainya.'Anda melihat semua wanita lain pergi, semua orang tahu - ini bukan rodeo pertamanya, tidak kira sama ada dia cuba bersikap kasar atau cuba ketawa, seperti jangan membuat segala-galanya tentang anda,' Teddi menuntut. 'Ada beberapa perkara yang sebenarnya tidak.'

Selepas menerima tindak balas yang besar untuk telatahnya di atas pentas di PCA, Kathy menawarkan kenyataan kepada Extra TV, menegaskan bahawa dia tidak mempunyai niat jahat dan mengesahkan dia telah menghubungi Mariska secara peribadi.

'Saya sebenarnya fikir saya akan bersin, dan anda tidak mahu mendengar saya bersin, itu adalah bersin yang paling kuat,' jelas Kathy pada 9 Disember. 'Jadi saya sedang mencari tisu, dan saya tidak mempunyai tisu. atau sapu tangan, jadi saya agak gementar dan hanya memakai gincu.”

'Ia semasa ucapannya, jadi saya fikir, kamera tidak akan berada pada saya. Saya tidak fikir saya berada dalam pukulan itu,' dia menyambung, menegaskan dia berasa 'mengerikan.'

'Saya memuja, dan saya sangat menghormati Mariska, dan saya sudah menghubunginya, DM dia, saya mahu mendapatkan alamatnya, saya berasa amat teruk,' tambah Kathy. 'Saya tidak akan melakukan apa-apa untuk bersikap kasar dengan sengaja, dan saya benar-benar minta maaf. Ini adalah kali pertama saya kembali ke pentas bersama beberapa gadis juga.”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 13 dijangka mulakan penggambaran pada awal tahun 2023.