Teddi Mellencamp dan juga Fox Force Five tidak sedekat dahulu — sekurang-kurangnya apabila ia berkaitan komunikasi mereka sebagai kumpulan rakan.

Semasa penampilan podcast baru-baru ini, the Suri Rumah Sebenar Beverly Hills alum mengesahkan statusnya dengan bekas rakan pelakonnya sambil mengkritik Erika Jayne untuk ramalan perceraiannya mengenai Dorit Kemsley dan Paul 'PK' Kemsley , berkongsi harapannya untuk musim ke-13 , dan hidangan di atas Suri Rumah Sejati Kota Salt Lake pelakon.

“Jelas sekali [saya paling rapat dengannya Kyle Richards ], kamu tahu. Dan kemudian Dorit saya bercakap dengan agak kerap. Dan, maksud saya, saya masih bercakap dengan [ Tambah Dada ]… Erika menghubungi saya semasa pembedahan terakhir saya dan, seperti, 'Adakah anda memerlukan saya untuk membawa anda? Saya di sini untuk awak…’ Tetapi ia sudah agak jauh,” Teddi mengakui pada episod 7 Disember #NoFilter dengan Zack Peter podcast.

Menurut Teddi, komen Erika tentang Dorit sepatutnya isu perkahwinan di BravoCon bukan 'perkataan terbaik dunia.'

'Saya percaya bahawa mungkin dia bermaksud perkara itu sebagai jenaka, tetapi maksud saya, seperti, dia berjalan ke hadapan pentas, dan seperti, dia mengambil masanya. Dia tahu ia akan menjadi seketika,” kata Teddi. 'Itulah sebabnya kumpulan kami tidak - komunikasi tidak ada sebagai satu kumpulan.''Jika dia mahu membuat jenaka, ia mungkin tentang salah satu daripadanya, anda tahu - dia boleh menjadi seperti 'Lisa dan [ Harry Hamlin ],’ untuk menjadikannya satu jenaka,” tambah Teddi.

Melihat ke hadapan untuk musim 13 daripadaRHOBA, yang dijangkakan mulakan penggambaran pada awal 2023, Teddi berkata dia berharap dapat melihat sisi berbeza Rinna dan Erika.

'Saya berharap jika [Rinna] kekal dan dia berada di sana, kita akan melihat sedikit jarak antara dia dan Erika, jadi kita boleh melihat mereka berdua sebagai individu,' dedah Teddi. “Dan kemudian saya fikir kita boleh mula melihat sisi berbeza dari kedua-dua mereka. Saya tidak mengatakan mereka harus bertengkar… Anda boleh menjadi kawan baik, tetapi ada saat di mana anda boleh membiarkan rakan baik itu bercakap untuk diri mereka sendiri.'

Untuk Jen Shah menjadi but daripada BravoCon selepas pesta, Teddi menegaskan dia 'terhempas'.

'Anda tidak dijemput... Saya tahu dia ada di sana dan saya akan katakan dengan 90 peratus ingatan saya yang mabuk-jerebu, dia diminta pergi... Tetapi saya tidak berdiri di sana untuk perbualan itu,' jelas Teddi.

Semasa temu bual juga, Teddi mencadangkan Heather Gay adalah menghasilkan sendiri padaROSLCdan membandingkannya dengan bekas rakan pelakonnya sendiri, Lisa Vanderpump .

“Ini bukan memberi naungan, saya rasa Heather ialah, anda tahu, dia LVP [ROSLC] dan dia mahu perkara itu mengikut caranya, bergerak ke arah ini, tetapi anda boleh melihat ia mula retak, 'kata Teddi.

Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City musim ketiga disiarkan pada hari Rabu pada 9/8c di Bravo.