Teddi Mellencamp mendedahkan pelakon impiannya Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 13 semasa sesi Soal Jawab di Instagram Storynya pada pagi Selasa.

Selain menawarkan kemas kini pada Fox Force Five tengah-tengah Erika Jayne bertelagah dengan Dorit Kemsley dan mendedahkan apa yang dia lakukan sejak menjadi dipecat daripadaRHOBA pada September 2020, Teddi memberitahu peminat dia ingin dibawa kembali ke rancangan itu untuk musim akan datang — bersama dengan Denise Richards dan Brandi Glanville .

“Jika anda mempunyai kuasa untuk menggegarkanRHOBApelakon siapa yang anda akan pilih?” seorang peminat bertanya kepada Teddi pada 25 Oktober.

'Saya rasa kita tidak akan berjumpa dengan Diana lagi,' Teddi memulakan jawapannya sambil mengangguk musim 12 newbie , Diana Jenkins , yang gagal membuat penampilan secara langsung di rakaman reunion bulan lepas.

'Saya rasa mereka harus membawa balik Brandi dan saya dan neraka walaupun Denise jika dia akan berhenti bersamanya ' Bravo, Bravo, Bravo ' dan sebenarnya muncul untuk bekerja, 'sambung Teddi. “Saya fikir selepas itu BravoCon banyak perhubungan telah beralih dan menambah pergeseran itu akan menjadi menarik. Tambahan pula saya mahu melihat keseronokan lagi.”Musim 13 akan menjadi sangat menarik jika Denise dan Brandi kedua-duanya kembali sebagai hubungan mereka yang didakwa berfungsi sebagai jalan cerita utama di tengah-tengah rancangan musim ke-10 tahun lalu.

Teddi Mellencamp Berkongsi Pelakon Ideal untuk RHOBH Musim 13

Bagi Fox Force Five, yang dianggotai oleh Teddi, Erika, Dorit, Tambah Dada , dan Kyle Richards , Teddi nampaknya tidak mempunyai banyak harapan untuk perdamaian antara wanita selepas itu musim 12 , terutamanya memandangkan komen terbaru Erika tentang potensi kematian daripada perkahwinan Dorit dengan Paul 'PK' Kemsley dan dakwaan Lisa mengenai apa Kathy Hilton kata tentang Kyle di tengah kehancuran Aspennya.

“Adakah anda fikir Fox Force Five akan mengatasi masalah ini selepas BravoCon? Berdamai?” salah seorang pengikutnya tertanya-tanya.

'Saya rasa nama Fox Force Five adalah sebahagian daripada masalah pada ketika ini,' jawab Teddi. 'Saya tidak tahu apa masa depan tetapi sembang kumpulan telah [senyap] ... Hanya teks individu.'

RHOBH Teddi Mellencamp Menawarkan Kemas Kini tentang Fox Force FIve Amid Feud

Peminat lain bertanya, 'Bagaimanakah [anda] menyibukkan [diri anda] sekarang kerana [anda] bukan suri rumah[?] Adakah anda [dan] Kyle masih [melepak] banyak [?]'

“Saya masih berlari [ Masuk Semua oleh Teddi ] dan kami telah mengubah lebih 20k kehidupan,” kongsi Teddi.

'Saya sudi [ Dua T dalam Pod ] [dua] hingga [tiga] kali seminggu. Ia adalah podcast nombor satu, 'sambung Teddi. “Saya suka bersenam dan bergaul dengan rakan-rakan menggerakkan badan saya … Oh ya dan saya seorang ibu kepada [tiga] dan bonus ibu kepada [seorang].”

Teddi juga menambah, “Dan seorang isteri kepada [ Edwin Arroyave ] yang seperti anak [kelima].”

RHOBH Teddi Mellencamp Bicara Life Post Suri Rumah

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion diakhiri dengan bahagian tiga pada hari Rabu, 26 Oktober, di Bravo.