Hanya bergurau?

Berbulan-bulan selepas itu Jenelle Evans memberitahu polis bahawa suaminya, David Eason , menembak maut anjing keluarga mereka, anjing bulldog Perancis bernama Nugget, polis telah memutuskan untuk tidak mendakwanya dengan jenayah selepas bekas Ibu Remaja 2 bintang berundur pada kisahnya dan mendakwa semuanya tidak lebih daripada aksi PR.

Menurut a TMZ laporan pada 11 Julai, timbalan dari Pejabat Sheriff Columbus County bertindak balas kepada rumah pasangan North Carolina pada akhir April selepas Jenelle mendakwa telah terdengar bunyi tembakan selepas David membawa Nugget keluar dari rumah mereka untuk menghukum haiwan itu kerana menggigit anak perempuan mereka yang berusia dua tahun. Bagaimanapun, semasa temu bual susulan beberapa minggu kemudian, Jenelle memberitahu polis bahawa dia tidak pernah mendengar bunyi tembakan dan tidak tahu apa yang berlaku kepada anjing mereka.

Sebelum ini dipercayai bahawa David telah membunuh Nugget kerana menggigit anak perempuan mereka, dan dalam catatan Instagram yang telah dipadamkan,dia seolah-olah mengaku melakukan perkara itu.

'Saya tidak kisah haiwan apa yang menggigit bayi saya di muka... sama ada anjing anda atau saya, anjing adalah anjing dan saya tidak tahan dengan perbuatan itu sama sekali,' tulisnya dengan video Nugget dan Ensley. “Saya semua tentang melindungi keluarga saya, ia adalah misi hidup saya. Sesetengah orang patut dibunuh atau dibunuh dan keluarga saya amat bermakna bagi saya. Anda boleh membenci saya sesuka hati tetapi ini bukan kali pertama anjing itu menggigit Ensley secara agresif. Satu-satunya orang yang boleh menilai [sama ada] haiwan atau tidak adalah bahaya kepada ANAKKU ialah AKU.”Walaupun David nampaknya bersalah atas sesuatu, Jenelle kini mengatakan bahawa ceritanya adalah rekaan lengkap yang dibuatnya dengan harapan mendapat publisiti. Yang berkata, Jenelle didakwa telah mengaku kepada polis bahawa dia mahu cerita itu hilang. Oleh itu, dia mungkin telah membuat alasan lagak ngeri PR dalam usaha untuk menamatkannya dengan cepat drama sekitar kematian haiwannya .

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Jenelle Evans (@j_evans1219)

Mengikuti Tuntutan awal Jenelle terhadap David , polis menggeledah hartanya dan dilaporkan tidak menemui bukti senjata atau darah. Oleh itu, kerana tiada bukti haiwan telah dibunuh dan Jenelle telah menarik balik ceritanya, siasatan terhadap suaminya telah ditutup. Tiada pertuduhan terhadap David telah difailkan.

SebagaiIbu Remaja 2peminat akan ingat, pembunuhan yang didakwa oleh David terhadap haiwan mereka bukan sahaja menyebabkan Jenelle dipecat daripada rancangan itu , tetapi juga kepada mereka berdua kehilangan hak penjagaan anak-anak mereka buat sementara waktu .

Pejabat Sheriff Columbus County mengesahkan kepada TMZ bahawa siasatan mereka kini ditutup. Mereka juga menyatakan bahawa tiada pertuduhan telah difailkan terhadap Jenelle kerana memfailkan laporan polis palsu.

Buat masa ini, Jenelle masih belum memberikan jawapan kepada peminat yang tertanya-tanya apa yang berlaku kepada anjingnya, kerana dia kini mendakwa David tidak membunuhnya.

Kredit Foto: lev radin/Shutterstock.com